2017. február 24., péntek

RIMMEL SZÁJFÉNY ARGÁNOLLAL ÉS E VITAMINNAL

Sziasztok!


OMG! Az ajkak őrülten érzékiek lesznek! A Rimmel Lodon bemutatja az új OH MY GLOSS- t hosszantartó ajakbarát, ragyogó szájfényét. Csücsöríts dús, érzéki ajkakkal, melyek akár 6 órán át is megtartják bájos fényüket! Ragyogásra felkészülni!

A trendi make-up márka még tovább emelte hosszantartó hatását az argánolaj és E vitamin hozzáadásával. Az ajkak hidratáltak és kellemes érzetüek maradnak hosszú órákon keresztül. A formulát a Rimmel fénymegtartó technológiája jellemzi, ami lehetővé teszi a hosszan tartó 3D-s hatást. Egy könnyed új generációs textúra, melyet mindenki szeretni fog. Hihetetlenül valós friss színek, non-stop fény és csodás hidratálás.... ajkaid hálásak lesznek neked!


Káprázatos nappalokk és éjszakák tiszta, szivárványos színek 19 árnyalatával.Egyedülálló csomagolása, játékos stílusú átlátszó üveg fényes fekete kupakot kapott, melyet az egyedülálló Rimmellogó és korona ékszerez fel.


6 órán át tartó szín,fény, kényelem és hidratálás az ajkaidnak.

Most elöször a Rimmel argánolat használ szájfényeihez.

E vitaminal dúsított

A formula a Rimmel "GlossLock" technológiáját alkalmazza, ami felemelő, hosszantartó, 3D ragyogást biztosít.

Nem ragad, könnyű és kényelmes.


A termék elérhető a NOTINO. HU  weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...