2017. február 15., szerda

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő

Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.


t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő

Jutalmazd meg magad egy kis idővel, ami csak a Tiéd, és lazulj el a pihentető, selymes habokba! Hagyd, hogy ylang -ylang és az orchidea kivonat illatkavalkádja kényeztessen, miközben a mandulaolaj ápolja bőröd! Gyengéd kényeztetés természetes olajokkal és hosszantartó habbal.


t:by tetesept "Egy adag szeretett" fürdősó

Az olyan különleges emberek, mint Te, különösen nagy adag szeretetet érdemelnek. Add át magad az értékes összetevők és a pezsgő ribizli illat kényeztetésének! Az egyedi ápoló hatást a különleges bőrazonos szerkezetű liposzomák, valamint a kivételesen finom, könnyen oldodó kristályok nyújtják.


t:by tetesept "Egy adag szerencse" fürdősó

Azok a pillanatok jelentik a legnagyobb ajándékot, melyekben valóban élvezzükk az életet. Érezd magad igazán szerencsésnek, és élvezd az értékes összetevőket és a varázslatos őszibarackos- vaníliás illat kényeztetését. Az egyedi ápoló hatást a különleges bőrazonos szerkezetű liposzomák, valamint a kivételesen finom, könnyen oldodó kristáyok nyújtják.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...