2017. március 6., hétfő

ALAPOZÓ ÉS PRIMER EGYBEN AZ ASTOR-TÓL

Sziasztok!Ha valaki igazi, profi és tartós sminket szeretett volna, akkor mindenképpen alkalmaznia kellett primert is, hogy a sminkje kibírjon 24 órát és az arcbőre is hidratált maradjon. Az Astor megalkotta legújabb termékét, mely kiváltja a primer és az alapozó használatát, ugyanis az új Perfect Stay 24H alapozó+primer mindkettőt tartalmazza, hogy tökéletes sminket alkossunk.


Heidi Klum a márka nagykövete és művészeti vezetője is azt tanulta a híres sminkmesterektől, hogy ha primert használunk, akkor jobban fixálhatjuk sminkünket és tartósabbá fog válni. Mivel nem csak ő, hanem a 21. századi nők többsége szinte állandó rohanásban van, így nincs idejük arra, hogy két vagy akár három féle terméket kenjenek magukra reggelente. Lássuk mit nyújt nekünk az új ASTOR PERFECT STAY 24H alapozó +primer.A termék akár 24 órán át tartó tartósságot ígér, mivel az alapozó primert is tartalmaz, ezáltal a sminkünk és és egyben az alapozónk is tartósabbá válik. A termékben található komlex primer előkészíti és hidratálja a bőrt, így nem muszáj plusz hidratáló krémet használni, azonban akinek extra száraz a bőre, annak mindenképpen érdemes pluszban használnia valamilyen arckrémet.


Az alapozó textúrája nagyon könnyed, éppen ezért szinte nem is érezzük, ha rajtunk van, emellett egyenletes bőrszínt ígér, mindezt csillogásmentesen. Jó hír, hogy a termék SPF 20 tartalma védi a bőrt a káros napsugaraktól, így nyáron is jó választás lehet. Pumpás adagolójának köszönhetően megfelelő mennyiséget tudunk adagolni.


A termék 4 színben kapható, melyek igazodnak a bőrszínhez:

100 Ivory
200 Nude
300 Beige
302 Deep beige.

A termék elérhető a NOTINO.HU weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...