2017. március 4., szombat

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodtan fent lehet hagyni.


2.Alaposan rázd fel a terméket majd 10-15 cm távolságból fúj egyenletesen a körmeidre.
3.Fixáld fedőlakkal .

4. A fedőlakk száradása után egyszerűen moss kezet szappanos vízzel, hogy az ujjaidról eltávolísd a felesleges festéket.

5. Csodáld a kész manikűröd!


Hihetetlennek hangzik, igaz? A titok abban rejlík, hogy a lakk csak a köröm felszínén képes megtapadni, ezért tudod könnyedén lemosni az ujjaidról. A lakk gyorsan szárad, így azoknak a nőknek hű társa lehet, akik időhiányban szenvednek és nem fér bele a lakkozás. A spray lakk 2 változatban kapható és egyenlőre kizárólag Angliában lehet hozzájutni, 2016-ban pedig az amerikai beauty vonalra is betör majd. Az ára egyébként elég borsos egy átlag lakkéhoz képest, 3000 forint környékén kapható de az is igaz, hogy sok időt és körömlakkot spórolhatunk meg vele. Thea Green, a márka tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy a száradási idő lerövidítése és a könnyű felvitel elérése volt a cél. Csak remélni lehet, hogy hozzánk is elér majd a következő évben. Addig is vadásszátok le külföldi webshopokban, biztos vagyok benne, hogy valóban szuperül működik ez a találmány. Itt egy videó arról, hogyan is néznek ki az egyes lépések.
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...