2017. március 14., kedd

KEDVENC MATT RÚZSAIM

Sziasztok!


CATRICE ULTIMATE STAY AJAKRÚZS


A Catrice Ultimate Stay ajakrúzsa intenzív színt és trendi szatén-matt hatást ígér.
A leírás szerint a magasan pigmentált, hosszantartó textúra erős fedést biztosít anélkül, hogy kiszárítaná az érzékeny ajak területét, ezért akár a mindennapokban is bátran használhatod.

ESSENCE VELVET STICK MATTE LIP COLOUR


Az Essence Velvet Stick Matte Lip Colour rúzsa lágy, krémes textúrát és magas fedést ígér, egy pratikus, ceruzás kivitelbe rejtve, melynek köszönhetően a termék felvitele gyors és pontos.
A ceruzát öt szuper színben tavaly od meg az üzletek polcain, melyek között natúr és merészebb, élénkebb árnyalatok is helyet kaptak.

DOUGLAS MAKEUP MATT AJAKRÚZS


Selymesen lágy textúra, intezív és matt véghatás tökéletes fedés és tartósság.
A Douglas saját márkás rúzsát nagyon szeretem volna kipróbálni, hiszen az üzlet dolgozói is előszeretettel viselik a fellelhető 6 árnyalat valamelyikét.

RIMMEL LASTING FINISH BY KATE MATTE AJAKRÚZS


A híres topmodell, Kate Moss ikonikus rúzs kollekciója 7 gyönyörű, gazdag színből áll.
Matt finish ellenére a rúzs fenséges kényelmet és bársonyos textúrát ígér, ami akár egész nap kitart.

ARTDECO PERFECT MAT AJAKRÚZS


A leírás szerint a Perfect Mat Lipstick ajakrúzs matt hatású, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.
A válogatott viaszoknak köszönhetően kellemesen lágy, krémes érzést nyújt, ês intezív színfelvitelt tesz lehetővé. Lenyűgözően tartós textúrája hosszú elettartammal párosul. A finom vanília illatú Perfect Mat Lipstick 6 vonzó nyári árnyalatban érhető el.

MAX FACTOR LIPFINITY HOSSZANTARTÓ AJAKRÚZS


A Max Factor legfrissebb innovációja az új Lipfinity tartós ajakrúzs, mely kompromisszumok nélkül egyesíti önmagában a tartós, élénk és matt rúzsok sajátoságait.
Az új Lipfinity megalkotásakor az volt a cél, hogy egy olyan speciális formulát hozzanak létre, amely nem szárítja az ajkakat és nem csomósodik össze a nap folyamán.
A 8 órás tartósságát ígérő termék 12 színben érhető el.

ESSENCE VELVET MATTE HOSSZANTARTÓ AJAKRÚZS


Az Essence ajakrúzsa a leírás szerint intezív színt biztosít számodra órákon át anélkül, hogy kiszárítaná az ajkaid.

17 árnyalatban elérhető rúzs matt fekete csomagolásba bújtatták, melyen egy színes gyűrű segít eligazodni a színek között.

MAC RETRO MATTE LIQUID LIPCOLOUR


Az idei szezonban legújabb kedvencei a folyékony matt rúzsok, melyek közül a MAC Retro Matte Liquid Lipcolour-jét próbálunk ki.
Ez az első ránézésre szájfényre hasonlító rúzs tökéletesen mattra szárad és nagyon tartós, miközben folyékony-bársonyos érzetet garantál. 15 árnyalatban elérhető el.

AVOM COLOR MATT HATÁSÚ AJAKRÚZS


Az Avon új rúzsa hosszantartó matt hatást és erős fedést ígér, miközben bársonyos formulájának köszönhetően szinte siklik az ajkakon.
15 csodás árnyalatban megtalálható.

ASTOR LIP BUTTER MATTE RÚZSCERUZA


Az Astor új Soft Sensation Lipcolor Butter Matt ajakrúzsai ötvözik a csodálatos színt és a kényelmes viseletet.
A rendkívül pratikus toll-hegy formának köszönhetően ráadásul pontos és egyszerű a felvitelük, ami modern, matt hatással párosul.

CLINIQUE POP LIP COLOR + PRIMER AJAKRÚZS


Ez a rúzs könnyed, súlytalan formulában egyesíti az élénk, telített színt, a selyemfényű, lágy ragyogást és az ajkakat tápláló primert.
Könnyen felvihető és 8 órán át hidratálja az ajkaidat, emellett 100%-ban illatanyagmentes.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...