2017. március 12., vasárnap

KYLIE JENNER SZÜLINAPI KOLLEKCÍÓJA

Sziasztok!Kylie Jenner pillanatok alatt lett a smintermékek nagyasszonya, ês folyamatosan hódít újabb és újabb kollekcióival, melyeket rendre pillanatok alatt el is kapkodnak a rajongói, mo meg a sminkőrültek. A Kardashian-Jenner nővérek legkisebbike tavaly augusztusban lett 19 éves. Ennek alkalmából pedig egy új, termêszetesen szülinapi kollekcióval lepte meg magát és követőit. Ráadásul a termékek borítása nem csak arany színű, hanem valódi arany!


Az exkluzív termékek között találni egy Kylie szettet bronzos géllel, ami gyönyörűen kiemelheti a füstös szemet. Nem hiányozhatnak a híres rúzsok és szájfények sem, melyekből érkezett egy aranyba borított mini kollekció. Aztán ott az új Poppin' nevű szájfény, vagy a metálosan matt arany rúzs, Lord névvel fémjelezve. Különlegesség még a kétféle árnyalatban megtalálható krémesen aranyló szemfesték és a Leo nevű folyékony matt rúzs, burgondi árnyalatba.
Természetesen ezek is pár perc alatt elfogytak, ahogy meg lehetett venni őket, de Kylie ígérte, folyamatos lesz belőlük a készletfeltöltés. Ráadásul extra kozmetikai táskát is lehet kapni hozzájuk.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...