2017. március 31., péntek

MEXX SUMMER IS NOW FOR WOMEN ÉS FOR MAN PARFÜM

Sziasztok!Ugyan a nyár még nincsen itt, de úgy gondolom a Mexx két új illata annyira kellemes légies, hogy legyen akár egy napos vagy búskomor tavaszi napunk, a Summer is now illat tökéletes választás lesz nemcsak nekünk csajoknak, de párunknak is!


Minden nyárnak van egy saját, felejthetetlen története. Ahogy megérezd az első nyári napok illatát arra vágysz, hogy felfedezd és megragadd a pillanatot. A Mexx Summer is Now friss és vibráló illatai segítenek, hogy felkészülj a vételen lehetőségekkel teli nyárra.


A csomagolás visszatér a márka gyökereihez: az xx ikonikus design elem a márka  30. születésnapjára emlékeztet

ILLATOKA virágos-gyümölcsös illat tele van optimizmussal. Élvezd a nyarat egy igazi gyümölcskoktéllal, melyet modern virágos jegyek és krémes alapjegy tesz teljessé. A lédús körte és az egzotikus ananász  levelek elegyével nyit az illat. A szív a végtelen nyarat idézi a fréziával és a magnóliával. Az érzéki alapban a krémes szantál és a lágy pézsmás jegyek fokozzák a nőiességet.A friss zöld jegyek és fűszeres jegyek szinergiáját adja az illat alap hangulatát, egy csipetnyi cardamommal fűszerezve. A szívben a ropogós alma és a cédrusfa ötvözete kölcsönöz kifinomultságot. Az alapban a pacsuli és az ámbrás jegyei érzéki kombinációja dominál és teszi felejthetetlenné az illatot.

VÉLEMÉNYAz utolsó Mexx parfümöm az Energizer volt, ami ha jól emlékszem még 2013-ban került piacra. Már akkor is megállapítottam a női illatról, hogy finom és kellemes, de valahogy a férfi illatpárja sokkal ütősebb és jobban eltalált. Párom nagyon szerette, pedig soha nem volt oda ezekért a dolgokért. Amikor a kezembe vettem ezt a két új Mexx parfümöt, és kipróbáltam először a nőit majd a férfi illatot, pont ugyanez az érzés kerített hatalmába.

A női illat, kellemes, nem tolakodó, virágos-gyümölcsös, pont az az illatkategória, amit én imádok. Viszont a férfi illat egy hajszálnyival ugyan, de szerintem jobb. Lehet, hogy azért mert a férfi illatok közül is jobban preferálom a kellemes, de nem túl hivalkodó parfümöket, ezt nem tudom megmondani.

A tartósága mindkét Mexx Summer is now parfümnek közepes, sajnos csak fél napig érződnek, utána újra kell használni, ha továbbra is szeretnénk érezni. Mindkettő tökéletes választás a hétköznapokra, egy sportosabb, de akár egy csinosabb irodai öltözethez is remekül passzolnak.

A termékek elérhetőek a NOTINO. HU 

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...