2017. március 2., csütörtök

SCHWARZKOP ESSENCE ULTIMATE TERMÉKCSALÁD

Sziasztok!


Professzionális termékcsalád tagja, melyek egészen újak a termékpalletán. A Schwarkopf Essence ULTIMATE Anti-Breakage sampont melyet kipróbáltam, kimondottan száraz, sérült hajra készítették. A termékcsaládhoz tartozik még pakolás, balzsam, valamint olaj szérum. Magyarosan fogalmazva hajolaj, de direkt nem használtam ezt a kifejezést, mert ennél jóval több és jobb a termék, mint szimplán hajolaj jelzővel illesem.


Tagadnám, ha azt mondanám, hogy nem foglalkoztat egy termék csomagolása. Elsőre a polcon szerintem mindenki a küllemét látja meg egy terméknek, ha ott átmegy az első benyomásom, akkor vesszük kézbe és szaglászuk/nézzük meg közelebbről a boltban. Ennek a terméknek a csomagolása letisztult, elegáns, semmi felesleges cicoma, s nagyon tetszik, hogy matt, kicsit érdes a flakon anyaga. Ez így olvasva nyílván lényegtelen információnak tűnhet, addig, míg nem próbáltam ki én is így gondoltam. Nagyon sokszor jártam úgy, hogy hajmosás közben kicsúcsott a kezeimből a flakon, kifolyt, miután végre habos kézzel, vakon kutatva a kádban megtaláltam. Nos, ez a flakon nem csúszik, engem ezzel már megynyert, még ha a cég ezt esetleg nem is tudatosan alakította így. A leírás egyértelmű, nagy betűkkel feltüntették, hogy melyik hajtípusra való, nem kell nagyítóval keresni azt az információt, amire leginkább kíváncsi vagyok. A sampon leírását olvasva megállapítottam, hogy sokfajta értékes összetevőt is tartalmaz, mint például pantenol,finomított fehérje és keratin komplexet, borostyán+olaj komplexet. Dicséretes, hogy semmilyen irreális jelzőt nem használtak, ezzel emelve a termék "tudását".


Általában nem vásárolok száraz hajra való terméket, mert jobban zsírosodik tőle a hajam, valamint közvetlen hajmosás után is nehéz, zsíros érzést kölcsönöz. Izgultam, hogy esetleg ennél a terméknél is ezt fogom tapasztalni. Szerencsére megcáfolta az előítéletemet. Nem hagyot zsíros érzést a hajon, nagyon jó puhává varázsolta, visszont hamarabb zsírosodott 1-2 nappal, mint általában a normál sampontól. Az illata kellemes, visszafogott, nem leng utánam illatfelhő. Nincs nagyon parfümözve, diszkrét " tisztahaj" illatot kölcsönöz. A teljes hatás érdekében ajánlott használni a hozzá tartozó balzsamot, pakolást vagy olajat.


Én a szérum hajolajat használtam hozzá. Szintén a száraz hajra való típust, 100 ml-es kiszerelésben kapható, de sűrűsége és olaj révén, elegendő egy nagyobb borsónyit felhasználni a hajra, attól függően, hogy kinek mennyire hosszú a haja. Alkalmazható akár száraz,-vagy törölköző száraz hajon. Bevallom nem nagyon szoktam olajat használni, eddig egyet próbáltam, de zsírosnak éreztem tőle a hajam, vagy lelapulónak és nehéznek. Mivel hosszú hajam van könnyen elnehezíti bármelyik termék.

Ha meghallom az olaj szót, rögtön egy átlátszós, kicsit ragadós, fénylős dologra gondolok. Ennek a terméknek az állaga tejfehér, nem is kimondottan olaj állagú inkább krémre hasonlít. Ez már így jónak ígérkezett. Én törölköző száraz hajra alkalmaztam. Tetszett, hogy teljesen lejött a kezemről, nem hagyott ragacsos nyomot. Megszáradva a frizurám könnyű maradt, 5 napja mostam volna hajat. Selymes maradt, jó illatú, a két termék illata megegyezik, így érdemes együtt használni főleg a megfelelő hatás érdekébe.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...