2017. március 24., péntek

THE BODY SHOP ETIÓP ARMASZK

Sziasztok!


Idén egyre több szépségápolással foglalkozó márka dobta piacra arcmaszkját, melyek között találtam olyat, ami 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Korrábban már megmutattam a The Body Shop kínai ginzeng és rizs revitalízáló armaszkot, most pedig megmutatom mit tud az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk.


Az arcmaszkok használata igen fontos, hogy a bőr egészséges legyen és mélyen táplált, hogy az arcbőr sokáig hidratált, rugalmas és fiatalos maradjon. Az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk a nevéből is olvasható, egy mézes tápláló arcápolóról beszélünk, mely nem szárad az arcra, csupán a termékben lévő jótékony ásványi anyagok szívódnak fel. A termék etióp mézet, namíbiai maruolajat és olasz organikus olívaolajat tartalmaz. A méz hihetetlen puhává varázsolja az arcbőrt, főleg ha előtte eltávolítottunk minden szennyeződést és a felesleges hámréteget az arcról. Ezek ugyanis gátolják az ásványi anyagok felszívódását.A maruolaja javítja a bőr rugalmasságát, míg az olívaolaj segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Az arcmaszk állaga kicsit krémes, géles ami miatt nedves arcbőrre kell felvinni a terméket. 10-15 perc elteltével kell lemosni az arcról és azonnal érzékelhető a változás. A bőr selymesen puhává válik, szinte olyan mint a kisbabák bőre.Ha száraz arcbőrrel rendelkezel, akkor mindenképpen érdemes beszerezni ezt az arcmaszkot, de zsíros bőrűeknek is ajánlom, hiszen nekik is fontos a hidratáltság és a mélyen táplálás. A termék elérhető a The Body Shop üzleteiben 8.590 forintos áron!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...