2017. április 19., szerda

2017-es TAVASZI RÚZS TREND

Sziasztok!

Jöhet egy kis frissítés a sminkes táskádban!


Ha tavasz, akkor megujulás. Ahogy a ruhatáradat és a frizurádat, úgy a sminkjeidre is ráfér egy kis frissítés. Bár ősszel és télen imádjuk a sötétebb, bordós árnyalatokat, tavasszal ezeket nyugodtan elpakolhatjuk a sminkes bőrönd aljára (vagy épp a hűtőbe,hiszen a hideg kifejezetten jót tesz a rúzsok szavatosságának) Helyettük végre elkezdheted kiemelni csodás ajkaidat gyümölcsöcs, vibrálóan élénk árnyalatokkal. A narancs, a barack és a pink minden árnyalata kötelező!

2017- es tavasz sok érdekességet hoz rúzsokat terén. Míg eddig kizárolag a matt rúzsokat vadásztuk a polcokon, most végre divatba jött a matt mellé a fényes és krémes textúra is. Azaz teljesen mindegy, hogy matt narancs, fényes pink vagy krémes babarózsaszín kerül az ajkaidra, maximálisan trendi leszel, a lényeg csupán az, hogy világos, de mégis telített színekben pompázzanak ajkaid.

Néhány tipp a legmenőbb árnyalatokból!


Egyértelmű sikert arat a szezonban a fuchsia pink. Az élénk pink rúzsokat nappalra és estére is használhatod.


Tökéletes nappali, akár irodai viselet a barack. A legszebb egyértelműen krémes verzióban, ez ráadásul dúsítja is az ajkakat.Az igazi vibráló narancs szín az egészen világos és sötétebb bőrtónusokon egyaránt jól mutat, mindkettőt csodásan kiemeli. Kötelező darab tavaszra!


Esténként a piros helyett nyugodtan vesd be a kissé pirosas narancsot. Elegáns és tavaszias.


Végre újra divatba jött a sápadt pink rúzs. Matt, krémes és fényes textúrában egyaránt jól mutat, a titka csupán annyi, hogy ügyesen kell előtte ceruzával kontúrozni.


A jolly joker, ami mindenkinek jól áll: világos mályva rózsaszín. Vesd be ezt a ütős árnyalatot egy kevés pirosítóval, és igazi tavasztündér leszel.


Halvány, de jól pigmentált lila színnel nem lőhetsz mellé, ha esti rendezvényre mész.


A Maybelline lilái közül bármelyiket választhatod, tartósak, és épp annyira lilás-rózsaszínek, amennyire a szezon divatja megköveteli.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...