2017. április 24., hétfő

DOVE ESSENTIAL NOURISHMENT TESTÁPOLÓ TEJ

Sziasztok!


Megújult a Dove kéz - és testápoló termékcsalád, mely a legújabb Deep Care Complex technológiának köszönhetően nem csak ápolja a bőrt, hanem mélyen táplálja is azt.

Az évek múlásával a bőr viztartalma fokozatosan csökken, az elveszített nedvességet nem csak a száraz bőrérzet, hanem a ráncok, és bőr korai öregedése miatt is érdemes pótolni. A hidratált bőrben elég nedvesség van ahhoz, hogy mindig rugalmas és puha tapintású legyen. A külső hatások, az időjárás változása a bőrödet is igénybe veszi, állapotára az UV sugárzás és még a víz keménysége is hatással van.


A Dove testápolók DeepCare Complexet tartalmaznak, mely a bőr lipridrétegének és savköpenyének helyreállításában nyújt segítséget, simává, és puhává varázsolja. 


DOVE ESSENTIAL NOURISHMENT testápoló tej kifejezetten száraz bőrre készült, ami határozottan jól jön a hideg, csiípős időben. A Dove termékek eddig beváltották a hozzáfűzött reményeimett, ezúttal sem kellett csalódnom, az új testápoló kellemes lágy krémes illatú, textúrája friss, és könnyed, nagyon gyorsan beszívódott, és egyáltalán nincs zsíros hatása.




Hosszantartóan hidratál, szinte egész nap megőrizte bőröm a nedvességet. Tápláló anyagoknak és gazdag esszenciális olajoknak hála a bőr puhává, és selymes tapintásúvá varázsolta, friss és életteli megjelenést kölcsönöz neki! 

A termék elérhető a NOTINO. HU  weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...