Ugrás a fő tartalomra

HÚSVÉTI MANIKŰR TIPPEK

Sziasztok!


A húsvéti ünnepekre nem csak főzöcskézéssel és tojásfestéssel érdemes készülnöd, készíthetsz a számodra kedves dolgot is, mint a például egy csodálatos manikűrt. Ime 10 tipp a húsvéti ünnepekre.

PÖTTYÖS, EGY KIS EXTRÁVAL


Egy aranyos kékes-rózsaszínes, fehér pöttyös lakkozást egyszerűen az ünnepere szabhatsz, ha az egyik körmödre egy helyes kis nyuszit festesz. 
A motívum egészen egyszerű is lehet, így nem kell sokat bíbelődnöd egy szép végeredményért.

MINT A HÍMES TOJÁS


Egy szép pasztell lila manikűrt feldobhatsz úgy, ha egyik körmödet hasonlóan dekorálod, mint egy igazán extra húsvéti hímes tojás.
Ez a körmöd legyen fehér alapú, és lila mellett leginkább még egy kiegészítő színt használj a dekoráláshoz.

BOLYHOS


Szintén pöttyös dekorációval, és az egyik körmön egy nyuszival készül ez a szép manikűr, amelyet érdemes matt lakkal elkészítened.
A nyuszi farka ennél a verzónál nem egy virág, hanem egy ragasztott, bolyhos pamacs.

RÓZSASZÍN ÉS A FEHÉR NYÚL


Egy egyszerű, tavaszi rózsaszín lakkot könnyen varázsolhatsz húsvétivá, ha egy nyusziarcot festesz az egyik körmödre.
Egy másik körmödet dekorálhatod pöttyökkel, de szerintem a csíkos verzió is passzol ehhez a manikűrhöz.

AVANTGARD NYUSZIK


Egy fehér alapon alakíthatsz ki néhány színes nyuszit, ha jó a kézügyességed. 
A végeredmény szerintem hasonlít egy nagyon modern festményhez, de mindenesetre nagyon mókás és kedves ez a manikűr.

TÜRKIZ ÉS PINK


Nagyon tavaszi és nagyon gyönyörű ez a manikűr, amelynél minden köröm egy kicsit másként van megfestve.
Egy kis csillám, néhány pötty és meseszép színek - kell más egyébb egy csodás lakkozáshoz?

FRANCIA MANIKŰR ÚJRAGONDOLVA


Ez a francia manikűr egy kicsit modernebb a megszokottnál, fehér körömvégek helyet félig kell hozzá megfestened rózsaszínnel vagy kékkel egy-két körmödet, és egy elválasztó vonalat is festenef rá arany festékkel.
Néhány körmöd végét rózsaszín és kék pöttyökkel díszísd a húsvéti hangulathoz.

NYUSZI ÉS RÉPA 


Ha igazán sok időd van, és megbízol a kézügyességedben, próbálkozhatsz egészen extra manikűrrel is.
Két körmödre fess nyuszikat, akik éppen az üregbe ugranak, másik kettőre pedig sárgarépákat.
Szintén egy nagyon mókás manikűr lesz a végeredmény!

MODERN NYUSZIS


Gyönyörű pasztellszínekkel és fekete pöttyökkel készíthetsz egy mesés alapmanikűrt, amelyet már csak az ünnepre kell hangolnod.
Ehhez fess egy apró, oldalról bekukucskáló nyuszit az egyik körmödre, és máris kész a húsvéti lakkozás!

VIRÁGOS


A türkiz ês a lila nagyon tavaszi színek, ezért érdemes használnod ezeket az ünnepi manikűrhöz.
Ha a nyuszik és a tojások nem tetszenek annyira, az egyik körmödre virágot, hogy egy kicsit alkalmidd legyen a lakkozásod.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő
Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő
Jutalmazd meg magad egy …

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodta…

ÚJ SZÉPSÉGESZKÖZ SZILIKONOS SMINKSZIVACS

Sziasztok!

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!


Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb
a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket.

BLENDER
Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.


Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítás, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Honkongból. Megalkották a szilikon szivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai  mivel nincsenek pórusai, amibe megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a MOLLY COSMETICS nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a web…