2017. április 2., vasárnap

ITT A ÚJ TESTRE SZABHATÓ PALETTA

Sziasztok!


A világszerte kedvelt sminkújdonság a Z paletta most végre megérkezett Magyarországra! Az egyedi sminktároló eszközben kedvedre válogathatod a különböző méretű szemhéjpúdereket, highlightereket vagy pirosítókat!


A Z palette segítségével sminkeszközeink áttekinthetőbbek, a mágneses talp segítségével teljesen testre szabhatóak. Variálhatjuk kedvenc szemhéjpúdereinket, pirosítóinkat, vagy bronzosítóinkat, a színeket pedig hangulatunk szerint cserélhetjük
A paletta formatervezése letisztult, környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készült, melynek hála nem repednek, vagy törnek, és a fémmatricák segítségével a nem fémből készült tégelyben lévő szemhéjpúderek is elhelyezhetők benne.


A profi sminkesek számára a pro méretű verzió ajánlott, míg a hétköznapokra a kisméretű paletta könnyíti meg a napi sminkes rutint. A Z Palette könnyen elfér a táskában, így akár utazáskor is magaddal viheted! Az új sminkes eszközök a koidrogéria.hu oldalon érhető el!

Nincsenek megjegyzések:

KEDVENC MATT AJAKRÚZS A PUPÁTÓL

Sziasztok! Az előző év a folyékony és matt rúzsok éve volt. Szinte minden márka előrukkolt néhány darabbal, esetleg egy teljes kollek...