2017. április 30., vasárnap

M.A.C TAVASZI ÚJDONSÁGOK

Sziasztok!


A világ minden tájáról érkeznek a pozitív visszajelzések a M.A.C legnagyobb újdonságára, melyet minden profi és amatőr sminkes egyszerűen imád! Február 21-én, az Instagram - on jelentette be a márka egyik munkatársa, Netty Szekely a Basic Bitch paletta érkezését.

Annak ellenére, hogy élőben még senki sem láthatta vagy próbálhatta ki, mindenki nagyon izgatott az új paletta miatt.


BASIC BITCH KISOKOS

Amerikában a fiatalok mindennapu szóhasználatának szerves alapja basic bitch kifejezés. Mi, magyarok azonban sokszor félreinformálodunk vagy nem is értjük igazán, milyen jellemzők illetik a szóban forgó személyt. Az illető olyasvalaki, akinek kedvenc outfit-je az UGG csizma, leggings-el, Starbucks kávé nélkül egy lépést sem tesz és mindeközben Marylin Monroe-t idézi a képei alatt. Igen, ő a tökéletes basic bitch! A kanadai sminkmárka azonban szeret minden kategóriát kiszolgálni, így született meg a Basic Bitch paletta, kizáróan barna textilcsizmák mellé!

A PALETTA

Netta Szekely, a M.A.C egyik szenior sminkmestere a milanói divathetet választotta ki arra, hogy megossza követőivel a márka legfrissebb termékét. Az Instagram-on bemutatott prototípus alapján a paletta egy alap színt és ezen kívül nyolc különböző árnyalatot foglal magában. Természetes mindegyik szín kimodottan basic bitch-ekre tervezett, így az elnevezésük sem éppen mindennapi.A rózsaszín alap a Love This Bitch nevet kapta, amely az erőteljes szemsmink bázisszíneként funkcionál. Nem csupán a neve megnyerő, az árnyalat is önbizalommal és magabiztossággal ruházza fel viselőjét. Erre az alapra aztán minden vérbeli basic bitch a napi kedvének megfelelően válogathat valamilyen érdekes színt. A nyolc árnyalat között találhatunk metálcsillogásuakat, de egészen egyszerű, matt színeket is. A ragyogó szemek elérése érdekében használatba vehetjük a Shy Girl, a Tattle Tale és a Ms. Personality színeket. Ha ennél egyszerűbb sminket tervezünk a napi basic bitch teendőinkhez, akkor a Me Me Me, a Big White Lie vagy a Text Me Later jöhet szóban. Esti csajos szórakozáshoz pedig kétség kívül a Hell In Heels-t vagy a Gameplayer-t kell bevetnünk.


Arról még ugyan nem informálták az érdeklődő tömeget, hogy a paletta mikor lesz elérhető vagy mennyiért lehet beszerezni, de a tény, hogy mindenki nagyon izgatott. Nem csupán a mögöttes tartalom, hanem maga az összetétel is nagyon izgalmas, hiszen mindegyik szín egy külön egyéniséget képvisel. A mi basic bitch énünk már nagyon várja!
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...