2017. április 6., csütörtök

M.A.C VIVA GLAM LEGÚJABB KAPÁNYARCA ÉS TERMÉKEI

Sziasztok!


A világ egyik vezető sminkmárkája 1994- ben indította el a Viva Glam kollekcióiját, melynek lényege, hogy időről-időre új színekben dobja piacra a kollekcióit, melynek telje bevételét az AIDS ellen küzdő szervezetek számára juttatja el a világ több országában, köztük hazánkban is. Idén tavasszal a gyönyörű Taraji P . Henson a Viva Glam kollekció arca.


A Viva Glam kollekció egy rúzsból és egy hozzá illő ajakfényből áll. A 2017- es tavaszi kollekció élénk fukszia színben pompázik, mely egy évig lesz csupán kapható a M.A.C boltokban. A rúzsnak és a szájfénynek is gyönyörű élénk színe van, ráadásul a szájfényben rengeteg apró pink csillám is található, melytől egyszerűen ragyognak az ajkak a napfényben.
Mindkét termék tartósnak mondható, szépen kopnak és nagyon jól kiegészítik egymást. A teljes fedés érdekében néhányszor át kell húzni az ajkakon, de egyenletesen fed.

Mivel nagyon élénk színe van a rúzsnak és a szájfénynek is, így leginkább sötétebb bőrűeknek ajánlott a használata, de aki szereti a pinkes árnyalatot, az ezt is imádni fogja.
A Taraji P .Henson a M.A.C Viva Glam rúzs és szájfény már elérhető a márka boltjában, a rúzs 6100 forintos áron, míg a szájfény 5990 forintos áron érhető el.Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...