2017. április 8., szombat

RIMMEL MOISTURE RENEW SHEER & SHINE

Sziasztok!


Tavaly Március óta kaphatók a drogériákban és a nagyobb üzletláncokban a RIMMEL tavaszi Moisture Renew Sheer and Shine ajakrúzsai 4 gyönyörűen ragyogó színben. Természetesen nem hagyhatam ki, és 2 árnyalatot rögtön el is kezdtem használni.


Ajakrúzs a mindig megújuló, hidratáló összetevőkeben gazdag Moisture Renew kollekció új tagja, mely jól ismert telt, tökéletes hatású színeiről. A rúzsok széles sorában minden lány megtalálja a stílusához legjobban illő színt, legyen szó letisztult vagy vibrálóan kihívó megjelenésről, ezek a színek úgy hatnak, akár egy adrenalin löket, egészséges, friss megjelenést kölcsönözve.


Moisture Renew Sheer & Shine rúzs különleges, ápoló és kényeztető összetevőinek köszönhetően igazán az ajkak barátja, ragyogó megjelenést, csodálatosan egészséges érzést biztosít.

Ez a vitaminokban gazdag, kényes-fényes rúzs nedvesen ragyogó, átütő színeivel lesz legfőbb segítőd, ha mesés megjelenésre vágysz. Ráadásul SPF 20-as fényvédő tartalma megvédi a finom puha ajkaid a nap káros sugaraitól.

TAPASZTALAT, VÉLEMÉNY


Már a csomagolása nagyon megtetszett nekem, átlátszó rózsaszín, oldalán a " RIMMEL " a kupak tetején pedig az elmaradhatatlan korona márkajelzés. Igazán fiatalos, tavaszias-nyárias csomagolás és maguk a rúzsok is ilyenek. A kupak alján pedig a termék száma és fantázia neve szerepel.
Moisture Renew Sheer & Shine rúzs különleges, ápoló és kényeztető összetevőinek köszönhetően igazán az ajkak barátja, ragyogó megjelenést, csodálatosan egészséges érzés biztosít.

Gránátalma kivonat - hidratálja ês kondicionálja az
ajkak érzékeny bőrét, erősíti védekező képességét.

Tengeri szerves összetevők - biopolimerek (chondroitin sulfe és
kollagén) hidratálnak és védő filmréteget képeznek.

Hyaluronsav - a hyaluronsav gömböcskék úgy viselkednek,
mintha apró szivacsok, vizet vesznek fel, így simává,
puhává varázsolják az ajkak bőrét.

A, E és C vitamin - védi az érzékeny bőrt

Mangóolaj - jól ismert tápláló hatásáról, anti-oxidán tartalmárólMindkétt rúzs állaga nagyon könnyed, és a hidratáló összetevőknek köszönhetően abszolút nem szárítja az ajkakat, sőt épp ellenkezőleg, szuperpuhává varázsolja azokat. Még ajakbalzsamot sem kell használni előttük, pedig nálam az mindig alap. A 100-as " Woke up like this" elnevezés nagyon találó ez a rúzs nagy kedvencem lett, kellemesen visszafogott, ugyanakkor mégis csillogó nude színének köszönhetően.


Az külön tetszik bennük, hogy a hidratáló összetevők mellett még 20-as fényvédőfaktort is tartalmaznak, mert sajnos az én ajkaim szélét nagyon könnyen megfogja a nap, így ez a védelem különösen nyáron nagyon jól jön majd. Egy negatívumról tudok csak említést tenni, az pedig a tartósság. Sajnos nem túl tartósak, már egy kis ivás is kifog rajtuk. Mondjuk én ezt annyira nem érzem hátránynak, amúgy is nagyon gyakran szoktam újrarúzsozni vagy akakápolózni, így nálam ez nem jelentette akkora problémát.

A termék elérhető a NOTINO. HU
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...