2017. április 28., péntek

TÖKÉLETES NAPPALI HIDRATÁLÁS SMINKELÉS ELŐTT

Sziasztok!


Alapszabálynak tekinthető, hogy sminkelés előtt mindig vigyünk fel valamilyen hidratáló alapot, hogy a nap során a rajtunk lévő alapozó és púder ne szárítsa ki bőrünket. Különösen fontos a hideg szeles időkben a hidratálás. Most az egyik kedvenc nappali krémemet mutatom be nektek, ami a OLAY BEAUTY FLUID nappali hidratáló érzékeny bőrre.


Egy nő számára a reggeli arcápolás egyik fontos momentuma egy olyan hidratáló krém, mely gyorsan beszívódik és nem hagy maga után zsíros vagy olajos érzetet. Az Olax nappali arckréme pontosan ezeknek a szempontoknak felel meg, ugyanis amikor visszük fel az arcunkra a krémet, szinte azonnal beszívja bőrünk. Nem kell várnunk perceket, hogy folytassuk a reggeli rutinunkat.


Megfelelően hidratálja arcunkat, azonban nem egész nap éreztem ezt a hidratáltságot, de körülbelül 8-10 órán keresztül puha és sima érzetet biztosított. A krém állaga könnyed, légies ennek köszönhetően nem is érezzük arcunkon a nap során.


Mivel nincs illata a terméknek, így nem fog minket zavarni használat során. A gyártó néhány szépségtippet ad a dobozon, mely szerint használhatjuk a terméket folyékony alapozóval összekeverve is. Természetesen ezt a trükköt én is kipróbáltam és kiderült, hogy a tipp segítségével a nehéznek tűnő alapozó könnyeddé válik, valamint hidratáltabb lesz a bőr.


A terméket nem csak érzékeny bőrűeknek ajánlom, hanem akár normál vagy vegyes bőrű hölgyeknek is, csak arra kell figyelni, hogy hová mennyi terméket kenünk fel. Ahol nehezebben szívódik be a termék, oda kevesebbet tegyünk.

A termék elérhető két változatban a  NOTINO. HU  weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...