2017. április 21., péntek

UNIKORNIS TUSFÜRDŐBEN

Sziasztok!


A Balea tuafürdői nagyon népszerűek nálunk, hiszen amellett, hogy rendkívül olcsóak, rengeteg illatban megtalálhatóak és limitált kollekcióik is gyakran feltűnnek. Személy szerint a nyári illataik a kedvenceim, például a dinnyés vagy a trópusi, de a parfümösebb luxus kollekciós darabot is imádtam. Nem tudom ki, hogy van vele, de a mostani új az egyik tuti befutó.


Már hetekkel ezelőtt külföldi Instagram oldalakon ezt a darabot és izgatottan vártam, mikor kerül végre a hazai DM-ek polcaira is, hiszen egy unikornisos vattacukor illatról van szó! Bár eléggé kislányos a témakör, engem mégis megfogott. Hétvégén volt szerencsém beszerezni belőle egy flakonnal és azt kell mondjam: imádom! Az édes illat és a kinézet egyben megvett kilóra. Egyébként tökéletes választás lehet lány testvéreinknek, esetleg kislányunknak, ha már úgy érezzük kinőttünk ebből az unikornis őrületből. A cuki dolgok kedvelőinek nagyon ajánlom úgyhogy ha valakinek felkeltette az érdeklődését irány a DM! 


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...