2017. május 4., csütörtök

FRISS ÜDE TAVASZI SMINK KELLÉKEI

Sziasztok!


Mindannyian szeretjük a felfrissülést, és mi lehetne erre jobb idő, mint a tavasz beköszöntése? Ilyenkor nem csupán a természetnek kell megújulnia, nekünk is ajánlatos új színt és egy kis frisseséget vinni megjelenésünkbe.

Éppen ezért kerestem meg az arcomnak hamvas szépséget kölcsönző sminktermékeket, melyek használatával éppolyan üdék lehetünk, mint a kertben megújuló növények! Emellett pedig még az áruk is nagyon baráti!

ARCÁPOLÁS

A tökéletesen élettel teli smink megalkotásához szépen ápolt bőrre van szükségünk, így be kell vetnünk az arcmaszkot. A Garnier legújabb terméke szerencsére nem okoz csalódást ebben: a textil arcmaszk kiválóan hidratálja és puhítja az arcbőrt. Ráadásul a használata nem vesz igénybe 15 percnél többet!


TÁPLÁLÁS

A bőr megtisztítása és hidratálása után következik a tápláló nappali arckrém használata. A L'oréal Paris pünkösdirózsa kivonattal gazagított Nutri-Gold krémje az arcbőrre kenve enyhén csillog a napfényben, így megfelelő választás lehet a tavaszi smink megalapozásához. Amennyiben nem kedveled az alapozókat vagy BB krémeket, egy kis Nutri-Gold és minimális mennyiségű folyékony korrektor használata jó sminkalapnak bizonyulhat a mindennapokban.


ALAPOZÁS

A felfrissült arcbőr általában nem igényel nagy mennyiségű alapozót. Persze, ha te nem szeretnéd a véletlenre bízni a dolgot és megtaláltad már a kedvenc alapozódat, nyugodtan vesd be, ám a bőrnek is kell néha egy kis szabadidő. Amennyiben mégsem akarod bőrödet nagy mennyiségű, durva alapozó alá rejteni, használd a Catrice folyékony korrektorát, amely eltünteti a sötét karikákat a szem alatt, a piros foltokat az arcodon, emellett pedig tökéletesen tartós és vízálló is!


SZEMEK HANGSÚLYOZÁSA

A természetes tavaszi smink megalkotásához nincs szükségünk sötét szemfestékre, vagy temérdek szemceruzára. A legjobb, ha megkeressük azt a világos színű festéket, ami mind a bőrünk, mind a hajunk színéhez tökéletesen passzol és azt használjuk a mindennapokban. Én ezúttal az Avon krémes szemhéjfestékét választottam gyönyörű arany árnyalatban, amely a hosszú viselet után sem csomósodik be vagy kenődik el. Ez a világos árnyalat nem túl kirívó, mégis csodásan csillog. Egy ilyen krémes festékhez a legjobb párosítás a hatalmas szempilla, amelyet az Oriflame The ONE 5 az 1-ben Wonder Lash szempillaspirálja produkál.ELPIRULÁS

Az arcpír elengedhetetlen része a frissességet sugárzó sminknek, hiszen az orcák enyhe pirossága mindig elbűvölő hatást kölcsönöz az egész arcnak. Manapság rengeteg fajta arcpirosítóval találkozhatunk - gyöngyök, krém, púder vagy stift alakban -, csakis az ízlésünkön múlik, hogy melyiket használjuk szívesen. Én ezúttal az Essence Satin Touch pirosítóját mutatom be, amely púder formájában és három színben érhető el. A pirosító gyöngyházfény hatásának köszönhetően azonnal üde megjelenést biztosít.


AZ AJKAK BÁJA

Utolsó lépésként az ajkaink bájáról kell gondoskodnunk, hogy teljes legyen az összhang. Egy valódi tavaszi, élettel teli smink tökéletesítéséhez barackos árnyalatú, kiválóan fénylő szájfényt ajánlom. A Catrice Beautifying Lip Smoother segítségével egyszerre érhetjük el az áhított fény és színt, illetve a táplálás sem marad el! A három színben elérhető ajakbalzsam szivacsocs fejének köszönhetően nem lehet túlzásba vinni a mennyiséget sem, így valóban hibátlan választásnak bizonyul ez a termék!Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...