2017. május 2., kedd

IDÉN IS MEGRENDEZÉSRE KERÜL A NYX FACE AWARD

Sziasztok!A tavalyi sikerélmény után, idén is megrendezésre került a NYX FACE AWERD sminkverseny. Idén a múlt évhez képest rengeteg új arcot ismerhettünk meg,hiszen több, mint százhatvan jelentketpző küldte be pályamunkáját az első fordulóra. Akadnak jobbak, kevésbé jobbak, de szinte az összes jelentkező rendkívül kreatívan oldotta meg a jelezkezést. Némely videó egy egész történetet foglal magába. Természetes ezt a szériát is végig követem, már csak azért is mert néhány kedvenc youtuberem is részt vesz rajta. Ám érdemes megnézni a kevésbé neves jeletkezőket is. Természetes nekem is van néhány kedvencem, ezért most megmutatok párat, akik szerintem nagyon szép és lehetőségekkel teljes jelentkezést mutattak be.

RINAUNNIE

egy youtube csatornája van, bár nem sminkes témában készít videókat. Egy óceánisten sminkkel mutatkozik meg a nagyközönségnek, szerintem sikeresen. Nagyon tetszik a videó látványvilága és a smink is nagyon kreatív.

MELANI ME

Halld meg a Föld szavát című munkája rendkívül kreatív. Környezetvédelem témában készült, mert nagyon fontosnak tartja ezt a témát, és érdemesnek tartotta feldolgozni. Ajánlom megnézését a jelentkező videójának, hiszen mindent elmond róla.


 CSIZMADIA GABRIELLA

Gabit már youtuberól ismerhetjük, de még engem is meglepett a beküldött sminkvideója. Nagyon szépen elkészített Ellera,ba galaxis védője névre hallgató mondhatni arcfestése, rendkívül szép és látványos lett
MÉSZÁROS CSABA

Talán az összes közül ez a kedvencem. Már rég óta követem Csaba munkásságát instagramon, és tudni lehetett, hogy ezen a versenyen is megmutatjuk tehetségét. Az Óceán Ura néven találhatjátok meg a versenyre készült sminkvideóját.
ALEESIA VILÁGA

Még egy nagy kedvencem. Két különleges smikkel készült, ráadásul a Hold témát dolgozza fel. Hold és Vérhold sminket láthatunk tőle egy remek videóban prezentálva.

                                                      e-DITKE

Egy érdekes témát boncolgatva jeletkezett a versenyre. A rasszizmus, a bőrszín általi megbélyegzést dolgozza fel. Maga a smink is remekül lett elkészítve és egy kis otthoni maszkolást is csempészett az egészbe.


SZABÓ RÉKA

Az ijesztőbb vonalat megragadva alkotta meg a Paranormál témában készült sminkjét. Kontaklencsével megspékelve az egészet. Igényes és igéretes munkának tűnik.
PÁL GINA

Egy aranyos vonalbeli smink is a kedvenceim közé került. Ki ne ismerné a Kis herceg és a róka című könyvet? Ezzel a koncepcióval jeletkezik a versenyre. Nagyon aprólékos és igényes munka.
SIPKA BARBARA

Imádom Barbi összes sminkvideóját, és nem meglepve konstaláltam,hogy erre a versenyre is jeletkezett, ráadásul egy nagyon ötletes munkával. Könnyező annyal címmel, megspékelve foszforeszkáló termékekkel.
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...