2017. május 24., szerda

ISADORA - BOHO BAROQUE KOLLEKCIÓ

Sziasztok!

Az Isadora márka termékeiről már régebben is írtam nektek, most viszont újra lehetőségem nyílt tesztelni pár új terméküket, amelyek egytől-egyig tökéletesek. Nem túlzok, ha azt mondom ez a kedvenc márkám, mert valóban nem tud mellé lőni. Csakis magas minőségű, illatanyag-mentes, klinikailag tesztelt termékeket forgalmaznak.


A 2016-os karácsonyi kollekciójuk a Boho Baroque nevet kapta. Ebben a szezonban általában a sötét ajkak dominálnak, így erre kiéleződött ez az ünnepi összeállítás is.

A LIP DESIRE AJAKRÚZSOKKAL biztosan nem nyúltok mellé, ha ebben az időszakban ezeket viselitek. Rendkívül krémes, és könnyű a termék formulája ez által pár másodperc alatt felvihető a szájra. Én alapvetően a matt rúzsokat szeretem, de mégis kinek kell az ünnepi csillogásban a matt, ha ragyogóvá tehetjük az ajkainkat? A precíz felvitelt a különlegesen kialakított rúzshegy teszi lehetővé, roppant könnyű vele dolgozni.


Gyönyörű intenzív színek ezek, amelyek teltebbé és puhábbá varázsolják az ajkakat. Három árnyalatban találjátok meg őket; a 68-as Rum Raisin, 70-es Baroque Red és a 72-es Purple Pum.

A Purplu Plum egy kicsit világosabb lilás árnyalat mint a Rum Raisin, ez is egy könnyed szín, ami szintén magára vonzza a tekinteteket.


Most, hogy leírtam róla szinte majdnem mindent, az utolsó és legfontosabb jellemzője következik. Tartós? Igen tartós rúzsok, tehát nem kell félni az ünnepek alatt, hogy a vacsora vagy party alatt lekopik ajkunkról a varázs, hiszen akár egy estén át is tündökölhetünk benne.


Mi az ami még nem maradhat el a szezonból? A csillogás. Ehhez tökéletes a FACE SCOLPTOR Srobing paletta. Egyszerű letisztult csomagolást kapott, az aranyozott rúzsok mellett, így a karácsonyi hangulatot annyira nem tükrözi. Ami jó benne, hogy elég nagy a mérete, így nagyobb ecsettel is könnyű benyúlni bármelyik pan-be. Három meleg egymással harmonizáló púdert tartalmaz, amelyek lágy, természetes csillogást adnak a bőrnek mindemmellett nem porzanak és jól pigmentáltak.


Az első árnyalat ez összes többihez képest egy kicsit hidegebb pezsgős árnyalat, a második aranybézs míg a harmadik pedig rózsaarany. Az én világos bőrömhöz a két utóbbi még bronzosítónak is tökéletes. Szépen lehet vele formázni az arcot, finoman kiemeli annak éleit, egyszerűen minden megvan benne ami kell. Azt hiszem megvan az új kedvenc highlighter palettáim, bár a mérete miatt nem egy "utazós" termék.

Akár jó ajándék is lehet a fa alá bárkinek. Az összes terméket a Douglas parfüméria üzleteiben tudjátok beszerezni, alig várom már az újabb és újabb kollekciókat az IsaDor-tól.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...