2017. május 14., vasárnap

MISS SPORTY INSTA GLOW TERMÉKEK

Sziasztok!


Itt a jó idő, itt a tavasz, megjelennek az egyre élénkebb színek a ruházatokon és természetesen a sminkeken is. A Miss Sporty tavaly tavasszal a tökéletes bőrt és a természetes ragyogást szeretné elhozni minden nő számára, néhány termék segítségével. Az új INSTA GLOW kollekció termékeivel filter nélküli képeket ígér a márka.


Az elmúlt évek egyik legnagyobb internetes bombája a szelfik lettek. Manapság már mindenki, mindenről nyomja a szelfiket és használja a különböző filtereket és egyébb mobilos photoshopokat,hogy minél tökéletesebb arcot osszon meg közöséggi oldalain. A Miss Sporty legújabb termékcsaládjával már nem lesz ezekre a programokra szükség, ugyanis tökéletes arcbőrt ígér. A kollekció tartalmaz egy alapozót, egy primert, egy bronzosítót és egy pirosítót.

INSTA GLOW ALAPOZÓ

A márka első sorban a tiniknek fejleszt ki olyan sminktermékeket, melyek alacsony árkategóriába tartoznak, de még is jó minőségűek. Az új alapozójuk három árnyalatban elérhető: Ivory, Light, és Medium színekben. A márka szerint az INSTA GLOW ALAPOZÓ képes 12 órán keresztül az arcon maradni. Tesztem során ezt a 12 órát sajnos nem sikerült tapasztalni, így érdemes egy primert használni alá, ha tartós alapozást szeretnénk elérni.
Fedése nem 100%-os a nagyobb bőrhibákkal és sötét karikákkal nehezen bánik, ezeken a kritikus helyeken több alapozót kell használni, ami egy kicsit kellemetlen érzést ad az arcbőrnek, mivel senki sem szeret túl sok sminket hordani magán. Bár az ára nagyobb kedvező,csupán 1.299- forint, mégis érdemes egy másikat választani, ha erősebb fedést szeretnénk.
Tinik számára azonban tökéletes választás lehet, hiszen nekik még nincs szükség a maximális és tökéletes alapozásra egész napon át.

INSTA GLOW PRIMER

Az új primer selymesen sima ragyogó bőrt ígér, melytől az alapozó hosszabb ideig képes a helyén maradni. Mivel ez egy ragyogást segítő primer, így nem szabad az egész arcra felvinni, hanem csak bizonyos területekre, ahová a highlighter is alkalmazni kell


- az arcsont tetejére
- az ajkaid felett,
- a szemöldökcsont alatt,
- az orcáidon,
- belső szemzugban.


A kissé rózsaszínes folyékony primert könnyen fel lehet vinni az arcra és szinte azonnal lehet látni a ragyogást, mely a krémben található apró csillogó szemcséknek köszönhető.


Az alapozóval együtt használva szép ragyogó hatást lehet kelteni, amitől az arc sokkal üdébbnek hat.


Az INSTA GLOW PRIMER 1.199,- forintos áron kapható. Ezt bárkinek szívesen ajánlom, mivel tényleg képes ragyogóvá varázsolni az arcot.

INSTA GLOW BRONZOSÍTÓ


Egy tökéletes smink elkészítése során nagyobb fontos az árnyékolás. Egy jó bronzosítóval szép árnyékokat készíthetünk az arcon, amitől ismét természetes hatást érhetünk el. Az új INSTA GLOW bronzosítók nagyon jól pigmentáltak, így elég egy leheletnyit használni belőlük, hogy szép kontúrt készítsünk. Enyhe csillogást adnak az arcnak, a bennük lévő csillámok, amik a nyár folyamán nagyon jól fognak mutatni a napbarnított arcbőrön.


Két árnyalatban kapható a termék, egy világosabb és egy sötétebb, 1.099, - forintos áron

INSTA GLOW PIROSÍTÓ


A pirosító használatával egy üde pirosságot vihetünk fel az orcákra, mitől szintén természetesebbé válik az arcbőr. Az új INSTA GLOW pirosítók pigmentáltsága és ezáltal fedése már kevésbé jó ,mint a bronzosítóé volt. Többet kell belőlük használni, ráadásul eléggé porzanak is, így nem olyan könnyű a felvitel és az eldolgozás. Bár az ára szintén nagyon kedvező, csupán 1.099,- forint, mégis találni ilyen árkategóriában sokkal jobb pirosítót.Ha valaki nem kedveli az erős sminket, fél használni egy pirosítót, akkor viszont ez a termék egy jó választás lehet, mivel nehéz túlzásba esni vele.

Összeségében az INSTA GLOW kollekció nem a legjobban sikerült termékeket sorakoztatja fel a Miss Sporty sortimentjében. Bár a primer és a bronzosító kifejezetten jó termékeknek számítanak, addig az alapozó és a pirosító már kevésbé.Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...