2017. május 20., szombat

RIMMEL SZUPER GEL LAKK

Sziasztok!


A RIMMEL tavaly tavasszal mutatta be a a Super Gel, a különleges, kétlépéses, zselés hatású lakkok fantasztikus színű és fényű sorát, mellyel az ígéretek szerint akár 10 napig is tökéletes marad a festés.


Fontosnak tartom megemlíteni, hogy szerencsére erős és szép körmeim vannak, amelyek nagyon gyorsan nőnek, és nagyon elégedett is vagyok velük. Evidens lenne tehát, hogy imádom őket lakkozni, ennek ellenére sajnos ez mégsem így van. Ugyanis bármikor bármilyen lakkot is próbáltam ki, akár drágább, márkásabb verziót vagy olcsóbbat, az én körmeim nem szeretik, ha van rajtuk valami - néha az az érzésem, hogy a hajammal együtt önálló életet élnek - és maximum 2 napig marad rajtuk bármilyen körömlakk, olyan gyorsan lekopik vagy berepedezik a szín, ami azt eredményezi, hogy ezelőtt sohasem próbáltam, így nagyon reméltem,hogy RIMMEL SUPER GEL LAKKAL  el tudok érni értékelhető eredményeket.


De lőtte pár szót ejtenék a Rimmel Super Gel lakkokról, mi is ez pontosan és hogyan kell használni?

A Super Gel lakkok lényege, hogy ugyanazt a tartós hatást kapjuk, UV lámpa és prof manikűrös segítsége nélkül. Két lépésből áll a lakkozás először kiválasztjuk az alapszínt, amelyet két rétegben kell felvinni egy átlátszó fedőlakkot, amely szép fényes hatást biztosít és tartósabbá teszi a manikűrt.


Nagyon szép színekben érhetőek el, az állaguk sűrű, látszik látszik nem hétköznapi" lakkok, az ecset kialakítása is tetszetős, lapos, könnyű vele dolgozni. Tényleg nagyon hamar megszáradnak, egy rétegnek elég körülbelül 2-3 perc. 


A felvitel után is ugyanolyan szép eredményt kapunk, mint amilyenre az üveg alapján számíthattunk. A tartósságával nálam már sajnos akadtak próblémák. Bár sokkal, de sokkal tartósabb mint az általam eddig használt lakkok, de az ígért 10 nap " tökéletes eredmény" én meg sem közelítem.


Polírozás, dupla réteg és egy átlátszó fedőlakk felvitele ellenére is a második napon már kopik le a festék a körmeim végéről, így a negyedik napon általában már le kell mosnom. Nagyon sajnálom, hogy ilyen " gonosz" körmeim vannak, pedig a hétköznapi tevékenységeken kívül ( mosogatás 1-2 alkalommal, gépelés, kézmosás) semmi olyat nem csinálok, amely indokolná a festék idő előtti lekopását.
A termék elérhető a NOTINO. HU weboldalán !

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...