2017. május 6., szombat

THE BODY SHOP LEGÚJABB TERMÉKCSALÁDJA

Sziasztok!

A márka időről-időre előrukkol valamilyen izgalmas termékcsaláddal. A téli időszakban sokan szenvednek a bőr szárazságával és érzékenységével, így a márka legújabb kollekcióija azon hölgyek számára lett kifejlesztve, akik száraz és érzékeny bőrrel rendelkeznek. A mandulatejes és mézes termékcsalád sokak számára lesz megoldás a hideg időjárás okozta bőrszárazságban.


Talán kevesen tudják, de az érzékeny bőr jelenleg globálisan az egyik leggyakoribb bőrprobléma, a tavalyi évben 270 000 Google keresés volt erre a próblémára. A The Body Shop éppen ezért kifejlesztett egy olyan tápláló és regeneráló alapanyagokat tartalmazó testápoló kollekciót, mely sok ember számára lesz megoldás érzékeny és száraz bőrére. A termékek textúrája nagyon kellemes, lágy. A termékek színezékmentesek bőrgyógyászatilag teszteltek, hipóallergén illatúak,100%-ig vegetáriánusok! 

A KOLLEKCIÓ DARABJAI

NYUGTATÓ ÉS REGENERÁLÓ TESTÁPOLÓ


Mely gyorsan beszívódik a bőrbe, 48 órán át hidratál és megóvja a bőrt a kiszáradástól.

NYUGTATÓ ÉS ÁPOLÓ FÜRDŐTEJ


Mely olyan olajok keverékét tartalmazza, amelyek megóvják a bőr természetes védőretegeit, emellett gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt.

GYENGÉDEN KRÉMES BŐRRADÍR


Mely örőlt mandulahéj darabokat tartalmaz, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.

NYUGTATÓ ÉS ÁPOLÓ TUSFÜRDŐ


Szappanmentes, emellett nem bántja a bőr természetes ph értékét és védőretegeit.

NYUGTATÓ ÉS ÁPOLÓ SZAPPAN


Mely kíméletesen tisztít ês megóvja a bőr természetes nedvesség tartalmát.

NYUGTATÓ ÉS VÉDŐ KÉZKRÉM


Hatékonyan nyugtatja és ápolja a száraz kezeket, ráadásul könnyen elfér bármilyen táskában. 

NYUGTATÓ ÉS REGENERÁLÓ TESTVAJTermészetes olajokkal van gazdagítva, 48 órás intenzív hidratálást biztosít a legszárazabb bőr számára is.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...