2017. május 26., péntek

TIPPEK, HOGYAN VEGYÜK ÉSZRE A HAMÍS TERMÉKEKET

Sziasztok!

Ezen jellegzetességre való odafigyelésssel elkerülhető,hogy hamisított terméket vásárolj!Persze tudjuk, hogy a legtöbben nem vásároltok kétes helyen, olyan eladóktól,akik nem valószínű, hogy minőséget árulnak; de sosem lehet tudni, hogy a véletlennek köszönhetően mikor kerül a polcokra egy-egy hamisított áru, vagy, hogy mindenki a megfelelő helyről szerzi-e be az eladásra kínált portékáit. Ha kellően elővigyázatos vagy, akkor nem futhatsz bele átverésekbe,vagy ami még fontosabb: nem kensz olyan terméket a bőrödre,amitől akár meg is betegedhetsz. Ezekre a jellegzetességekre figyelj oda,és így elkerülheted a csalódást, és a bajt!

1,NÉZD MEG A CSOMAGOLÁST!
Méretben és színben lehetnek a legnagyobb eltérések. Vásárlás előtt nézd meg a neten, hogy hogyan néz ki az eredeti termék, és igyekezz összehasonlítani őket!


2, NÉZD MEG A VONALKÓDOT,A SOROZATSZÁMOT ÉS A GYÁRTÁSI INFORMÁCIÓT!Ezeket mind szerepelniük kell a csomagoláson: a sorozatszámnak be kell legyen nyomva a csomagolásba, az infó nem lehet túl rövid,a vonalkód pedig nem lehet'utólag rányomott'

3,FIGYELD A SZÍNEKET!
Ha előzőleg megnézed a terméket az interneten, akkor láthatod,hogy nagyjából milyen árnyalatoknak kell lenniük a csomagban. Ha ettől eltérőt tapasztalsz, ne vásárold meg a terméket!

4,FIGYELJ A SZAGRA ÊS AZ ÁLLAGRA!Az eredeti kozmetikumoknak nem szabad, hogy furcsa, számodra addig ismeretlen szaguk legyen; ugyanakkor az is gyanús lehet, ha valami túlparfümözöttnek tűnik. A krémes termékek nem tartalmazhatnak semmilyen szennyeződést, és nem eshet szét a textúrájuk.

5,NÉZD MEG AZ ECSETEKET,SZIVAVSOKAT!Ha túlméretezettnek tűnnek, vagy úgy néznek ki, mint ami mindjárt készül szétesni,akkor ott valami nincs rendben!

6,TESZTELD AZ ALAPOZÓKAT,KORREKTOROKAT VÁSÁRLÁS ELŐTT!A hamisítvány nem fog beszívódni a bőrödbe, és esetleg foltokat is hagy, láthatóan nem illeszkedik a bőrödhöz. A jó minőségű szemfestékek, pirosítók sem fognak a nap végére lefolyni, vagy elkenődni az arcodon. Ha mégis, akkor ne vedd meg őket!

7,CSAK HIVATALOS FORGALMAZÓKNÁL VÁSÁROLJ!És csak original, becsomagolt terméket. Ha nem találsz kitéve a polcon, akkor feltétlenül kérj egyet a raktárból. Nincs arra szükség, hogy olyan terméket vigyél haza,amit már többen nyitogattak,megnéztek,esetleg ki is próbáltak, még ha nem is volt ráírva, hogy tester!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...