2017. május 8., hétfő

TÖKÉLETES FEDÉS, ZSÍROS ÉRZET NÉLKÜL

Sziasztok!

Aki bőre zsírosságától szenved, tudja, mekkora kihívást jelent egy olyan alapozót találni, mely megfelelő erősségű fedést nyújt, mégsem, nehéz, hatására nem fényesedik ki és nem zsírosodik a bőr. Vannak, akik inkább a púdert választják, mert attól tartanak, hogy a folyékony összetételek eltömítik a pórusokat, amitől bőrünk piszkosnak tűnhet.


A púder azonban nem nyújt kellő fedést a zsíros bőr számára, ráadásul megülhet az apró ráncokban, vonalakban. A Clinique ezért egy olyan forradalmi alapozót fejlesztett ki, mely gyönyörű, makulátlan fedést nyújt és egész nap matt hatást biztosít: CLINIQUE STAY- MATTE OUL- FREE MAKEUP egy kifejezetten a zsíros bőr számára kifejlesztett folyékony alapozó, mely a faggyútermelést szabályozva egész napra meggátolja a bőr kifényesedését. A folyékony alapozótól idegenkedök örömére a Stay-Matt Oil-Free Makeup könnyű összetétel, mely szabadalmaztatott technológiával szabályozza a bőr kifényesedését, emellett izzadásgálló, így a smink egész nap hibátlannak tűnik és kellemes érzetű marad a bőrön.

TERMÉSZETES HATÁSÚ, SIMA FELÜLETEKET BIZTOSÍT:


Mattító hatású, keresztkötésű filmképző szilikon biztosítják, hogy az alapozó egész nap a helyén maradjon.
A bőr felszínén elterített olajfelszívó anyagok, mint a hydroxyapatite és a szilíciumdioxid megakadályozzák a kifényesedést. A rendkívül könnyű krémzselé formula egész nap friss hatást és selymes érzetet kelt a bőrön. 

A termék elérhető a NOTINO. HU weboldalán!


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...