2017. május 4., csütörtök

TOP 5 PARFÜMAJÁNLÓ ANYÁKNAPJÁRA

Sziasztok!

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

Fekete fehér... sötét és világos.. jó kislány, rossz kislány. A Carolina Herrera GOOD GIRL egy érzéki, megigéző illat, amelyet a modern nő lelkében és modern életükben tapasztalható csodálatos elletmondás és mindig jelenlévő kettőség ihlettet. A GOOD GIRL a nő spontaneitását, bonyolulságát és erejét ünnepli rabul ejti illatával, amely megtestesíti látszólag ellentmodásos személyiségét, önmagában elragadóan egyszerű, mégis függőséget okoz.


2017 legmenőbb mini kiszerelésű illatai az ikonikus almás üvegekbe zárva: Mini Nina és Mini Luna. A két barátnő története folytatódik. Ök ketten elválaszthatatlanok. A dobozon megjelennek a játékgépek egyedi nyerő ikonjai. A csomagolás szerelem első látásra: játékos, színes, különleges és nagyon-nagyon vidám.
PACO RABANNE OLYMPÉA INTENSE

Az Olympéa a győztesek illata,ami a sexy királynőként tűnik fel, és mindenkit leszerel, aki az útjába kerül. Az Olympéa Intense változatában az ábra adja meg az alaphangot és irányítja a desingnt. A ragyogó fém az előkelőséget tükrözi, s ott az áhított babérkoszorú. Csiszolt borostyán az üveg teteje. Egy illat pézsmás jegyekkel, tökéletes harmóniában az orientális vaníliával. A nőiesség határozott kinyilatkoztatása.LANCÔME LA VIE EST BELLE

Óda a tavaszhoz. A La Vie est Belle gondosan komponált gyümölcsöcs-virágos illatjegyek keveréke olyan spontán érzetet kelt, mint az új életöröm felfedezésepével járó boldogság!

MICHAEL KORS WONDERLUST

Az orientális, virágos gurmand illat fényüző virágok és fűszeres jegyek illatát elegyíti. Fejjegyében mandulatejjel keveredik a friss, olasz bergamot és a pikáns rózsabors. A szívében nyíló virágok elragadó illatát a szegfű provokatív fűszeressége és a heliotróp finom, vaníliaszerű illata teszi különlegessé. Bázijegyében a benzoin gyanta, a Srí Lanka szigetéről származó szantát és a kasmírfa egzotikus, krémes illata keveredik.


A termékek elérhetőek a NOTINO. HU. weboldalán!

Boldog anyáknapját!!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...