2017. május 22., hétfő

URBAN DECAY X MICHEL BASQUIAT

Sziasztok!


Egy újabb csodálatos smink kollaboráció a láthatáron: már kapható az Urben Decay legújabb kollekcióija, amit Jean-Michel Basquiat művészete ihletett. A 80-as évek graffitijét és laza New York stílusát idéző gyűjtemény máris hatalmas siker!

Az összeállítás többek között merész színekkel teli palettákkal, rúzsokkal és szemceruzákkal képviseli Badquiat hagyatékát.

A KOLLEKCIÓ

Jean-Michel Basquit először Manhattan utcáinak falain hagyta ott a nyomát, később pedig már New York város művészi színterének jeles képviselőjévé vált. A neo-expresszionizmus irányzatát erősítő festő neve gyakran együtt cseng David Bowie, Andy Warhol és Debbie Harry úttörőkével. Basquiat azon művészek egyike a minimalista stílus ellen és hatalmas erőkkel hirdette a modern expresszionista elveit.


Az Urban Decay új kollekcióija vibráló, élénk színeivel Jean-Michel munkássága előtt tiszteleg. A mini reprodukció csomagolásain és felületein a festő eredeti művei, graffitijei és aláírásai láthatóak, a termékek hátuljára pedig egy kisebb címkét is erősítették, így ha valakinek kedve támadna, könnyen és egyszerűen egy kicsi Basquiat galériát varázsolhat szobája falára!


A limitált termékek árazása sem horribilis, 17-35 dollár között mozog. Lessük meg hát a kollaboráció mesterműveit, amiket áprilistól már meg is tudunk vásárolni az UD üzleteiben és online is!

1.GALLERY BLUSH PALETTA

A koronával ékesített paletta színei: az x-Rated, ami a klasszikus rózsaszín pirosítónak felel meg: a Noho az édes áfonya színét tükrözi vissza; a Now's the Time pezsgőszínű kiemelő; a Jawbone pedig a tökéletes bronzer.


2.TENANT SZEMHÉJFESTÉK PALETTA

A művészi színárnyalatokból álló Studió, 1960, Neo, Less, Graffiti, Exu, Boom, és az Untited választék közül mindenki megtalálja a magához illőt. A matt pinktől egészen a kobaltkékig felszerelt palettához alapfelszerelésként tükör is jár.


3 GOLD GRIOT SZEMHÉJFESTÉK PALETTA

A nude árnyalatok szerelmeseit sem felejtették el a készítők! A Basquiat-színek a következő neveket viselik: Enigma, Levitation, Not for Sale, Suckerpunch, Influence, Bk Pseudonym, és Crown.


4 24/GLIDE-ON SZEMCERUZÁK

A krémalapú és vízálló szemceruzákat az egyszerű rajzolásra való ceruza ihlette. Három vibráló árnyalatból válaszhatunk, melyek mind mattok: a kékeszöld Vivid, a sárga Post Punk és a narancssárga Anatomy.


5.VICE AJAKRÚZSOK

Az ajakrúzsok exkluzív színeit Basquiat manhattani falfirkái ihlették. A taupe színű Abrastract, a vörösesbarna Epigram és a magenta Exhibition alapszínekként szerepeltek a művész színpallettáján.


6.SMINKES TÁSKA

A kollekcióhoz tartózik még 3 különböző kozmetikai kis táska is, Jean-Michel vázlataival tarkítva.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...