2017. június 22., csütörtök

ASTOR SZEMRE VALÓ TERMÉKEK -TESZT

Sziasztok!

Tavaly Januárban az Astor rögtön két új bevezetéssel nyitotta az új évet,egy szuper dúsító szempillaspirállal és egy szemceruzával, amely kettő kombinációjával hihetetlenül dögös szemsmink készíthető. Rögtön ki is próbáltam mind a kettőt.A két kedvenc sminktermékem a szempillaspirál és a szemceruza,mivel már 5 perc alatt nagyon szép és szexi kinézetett tudok varázsolni magamnak. Nyáron például, amikor nagyon meleg van indulás előtt csak spirálozok egyet ês már megyek is, valahogy egyáltalán nem kívánok többet. Télen viszont inkább vagyok kísérletezgetős kedvemben, és szívesen próbálok ki új termékeket, így esett a választásom az Astor két újdonságára.Az Astor Lash Beautifier dúsító szempillaspirál argán olajjal sok előnyével biztosan felkelti azon nők figyelmét, akik nagy teljesítményt és extra törődést várnak spiráljuktól. Egyedi kanál alakú keféje tökéletesen követi a szem vonalát, befed és megemel minden egyes pillát. A puha és kemény szálak segítségével még a legkisebb,nehezen elérhető pillákat is elérheted, dúsíthatod és tökéletesítheted!

Szerencsémre nagyon hosszú pilláim vannak, így egy jó dúsító spirállal nagyon szépen ki tudom hangsúlyozni a szemem. A kicsi, szemem sarkában megbújó pillákat általában nagyon nehezen, akkor is csak maszatolás árán szoktam elérni,de az Astor újdonságánál az ívelt kefével ezt könnyen megoldottam. Általában két rétegben szoktam spirálozni, de a Lash Beautifierrel egy réteget is elegendőnek érzek. Szépen dúsít,bár nekem kicsit összetapasztotta a pilláimat,de ez akár az én ügyetlenségemnek is betudható. A termék sajnos nem vízálló, ezért nagy hidegben,amikor könnyezik a szemem nem a legjobb választás, mert nagyon hamar elmaszatalódik.


A csomagolása nagyon figyelemfelkeltő, bronzos,fémes hatású, kimondottan elegáns. Argán olajat is tartalmaz, így nemcsak dúsítja,de táplálja is a szempillákat.A különleges formula "ultra intenzív" pigmenteket tartalmaz, melyek egész napra garantálják a tökéletes vonalat, a mély, fekete színt. A krémes formula biztosítja,hogy a festéket lágyan vigyük fel a felső és alsó szemhéjra, szinte siklik a bőrön.


A fekete variánst próbáltam ki, és ami nagyon tetszik benne, az az enyhén ezüstös csillogása. A kivitelezésének köszönhetően könnyen vele szép vonalat húzni. Viszont vigyázni kell vele, mert sajnos könnyen maszatolódik,lemosni szappannal és vízzel pedig lehetetlenség,mindenképpen szükséges micellás víz vagy sminklemosó használata.


Sajnos nekem a beígért egész napis tartósságot nem váltja be,nap végére csak a csillogásból marad meg valamenyi. Ennek ellenére megszerettem, de egész napra nem szoktam használni,viszont rövidebb kiruccanására tökéletes választás.

Mind két termék elérhető a  NOTINO. HU weboldalán! 

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...