2017. június 28., szerda

DOBD FEL A MANIKÜRÖD A NYÁRI NAPOKOKRA

Sziasztok!


Köztudott,hogy a kezünk az első dolgok között van, amit az emberek megnéznek rajtunk,így fontos, hogy az mindig szép és ápolt legyen. Ehhez pedig elengedhetetlen egy igényes, de kreatív manikűr,amely egyben öltöztet, hiszen kiegészíti és sokszor fel is dobja outfit-jeinket.

A következőben olyan manikűröket mutatok nektek,amelyek a hagyományos típusokból inspirálodnak,de meg vannak fűszerezve egy kis csavarral,hogy ne unjátok meg az egyszerűséget!

1.MATT HATÁS

.. ami a monokróm megoldásokat is izgalmassá teszi. Ha jobban kedveled az egyszínű manikűrt, de nem szeretnéd, hogy unalmasnak tűnjenek a körmeid, akkor neked is a matt fedőréteggel kell kísérletezned. Dögös, ugyanakkor sejtelmes is fekete színnel kombinálva,de a bézs,bordó és szürke különböző árnyalatain is mesésen mutat. Bónusz, hogy mindig elegánsnak érzed majd magad vele, ugyanis a merészebb színeknek is visszafogottabb kinézetet kölcsönöz.2.GEOMETRIA

Ha letisztult vonalak rajongója vagy, akkor ezt a fazont neked találták ki! A geometrikus körmökkel túlbonyolítás nélkül lehet izgalmas fazonokat létrehozni. Hogy hol húzod meg a vonalakat, az teljesen rád van bízva,a különböző mezők elválasztásánál viszont érdemes más-más színeket,például az örök kedvencet, azaz a fekete-fehér párosát alkalmazni, de most megengedett az egymástól elütő,élénkebb színek használata is.
3.KÖVEK MÁSKÉPP

Amióta léteznek körömlakkok,azóta díszítik őket kisebb-nagyobb kövekkel is. Talán réggebben ez inkább volt illő alkalmakra, most azonban már a hétköznapokban is nyugodtan hordhatjuk őket. Kövessük a kevesebb több elvét és csupán egy körmünkre helyezzük el a kristályokat,arra azonban válasszunk minél több különböző nagyságú követ, a forma kirakásában csupán a kreatívitásunkat kell követnünk! Most a legmenőbb, ha a kövek színjátszós változatát választjuk és nude körmökre helyezzük, így nem kockáztatjuk meg, hogy giccsesnek hasson.
4.AZ ÚJ FRANCIA...
.. a kifinomult stílus kedvelőinek. Az örök klasszikust bármikor feldobhatjuk néhány plusz vonallal, a megszokott színkombináció megtartásával is.
5.ÉLÉNK SZÍNEK

Ahogy a ruhatárunkat, úgy a manikűrünket is általában az adott évszakhoz vagy az éppen aktuális kedvünkhöz igazítjuk. Míg ősszel a burgundi árnyalatait és a barnás színeket kedveljük körmeinken, addig a nyár közeledtével, ahogy az idő is fokozatosan melegszik, egyre inkább fordulunk az élénkebb színek felé. Nyáron semmilyen árnyalattal nem lőhetünk mellé, de különösen hódítanak az év e szakaszában a különböző korall - és neonszínek, amelyek nagyszerűen mutatnak a lebarnult bőrrel.
6.FLAMINGÓK

Mikor máskor,ha épp nem nyáron? A flamingóminta divatosabb, mint valaha és a lakberendezési elemek (párnák,tapéták), blúzok és táskák mellett most a körmökön is hódít. Ha merész vagy, nyugodtan próbáld ki kék vagy türkiz alapon, ezen érvényesülnek ugyanis a legjobban, ha pedig a visszafogottabb stílus vonz akkor helyezd őket fehér alapra.7.CSILLOGOS

A nyár és a fesztiválszezon másik nagy kedvence. Nem is ragoznánk tovább, a képek önmagukért beszélnek!
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...