2017. június 14., szerda

FÁJDALOMMENTES FÉSÜLKÖDÉS AZ IKOO HAJKEFÉVEL

Sziasztok!

Minden hosszú vagy akár rövidebb hajú hölgynek volt problémája már a kócos, nehezebben kifésülhető hajával. Személy szerint a vállig érő hajammal is megszenvedek rendesen, úgyhogy elérkezett az ideje valami új, ezen problémakört megoldó találmányt kipróbáláshoz. Már egy ideje divatba jött az úgynevezett IKOO, nézzük, hogy tényleg valóban olyan jó-e, mint ahogy azt a városi legendák mondják.

Azt ígéri, hogy nem roncsolja és tépi a nedves vagy akár száraz hajat, valamint pont beleillik a kezünkbe. A dizájnja nagyon pratikus és egyszerű ( egyben nagyszerű is), minden nőnek elfér egy a repertoárjában, valamint akár a kisgyerekes anyukáknak is sikerülhet a gyerkőccel megkedveltetni a fésülkődést.


DE nézzük, tényleg beválik-e ez a különleges fésülködési eszköz? Azt kell, hogy mondjam igen, a nedves hajat tényleg bármiféle tépés vagy nagyobb erőfeszítés nélkül ki lehet vele fésülni és fantasztikusan kézre áll. Nem roncsolja a hajat, mint egyes fésűk, a különleges kialakításának köszönhetően. Egyetlen negatív, vagyis inkább negatívabb tulajdonsága van csupán, hogy a fésülködés közben a kihulló hajszálakat nem gyűjti magába, így azok továbbra is a ruhára vagy a földre hullanak. Ezen kívül tényleg betartja az ígéreteit.
Összegezve, nekem teljesen bevált ez a hajkefe, bátran ajánlom mindenkinek.


A termék elérhető a NOTINO. HU. weboldalán!!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...