2017. június 25., vasárnap

NYX FACE AWERDS HUNGARY TOP 5

Sziasztok!Lelkesen követem a NYX Face Awards versenyét, és így a vége felé nagyon erős és látványos mezőt követhetünk végig. Egytől-egyig mindegyik továbbjutó nagyon tehetséges és kreatív. Számomra nagyon inspiráló az összes versenyző, hiszen már hónapok óta tart a verseny és még mindig rengeteg újdonságot és persze gyönyörű alkotásokat mutatnak meg a közönségnek és a zsűrinek is egyaránt. Eddig három sminket láthattunk a legutolsó remekműveket is megcsodálhatjuk, hiszen lassan véget ér a verseny.

MÉSZÁROS CSABA

Nem titok, hogy talán ő a kedvencem már a verseny kezdete óta. Hihetetlen kreatív és jól összerakott munkákat ad ki a kezei alól. Személyes kedvencem a "Lagűna gyermeke" sminkje. Érdemes Instagramon is követni, hiszen szinte hetente tölt fel valami extrém alkotást.


ESZTERGÁLYOS VIKI

Bár őt a verseny előtt nem ismertem, van egy youtub csatornája, ahol rengeteg sminkes és nem sminkes tartalom is megtalálható. Nagyon szinpatikus és első sorban remekül teljesít a versenyen. Kedvenc sminkem tőle az "Elátkozott erdő".
CSIZMADIA GABRIELLA

Talán őt sem kell kifejezetten bemutatni azoknak, akik követik a magyar youtube beauty világát. Bár sokan kételkedhetnek a helyezésén, hiszen az évek alatt egy komplett rajongó tábora lett, én amondó vagyok, hogy ezt most tényleg megérdemelte. Remekül teljesít a versenyen és kreatívan oldotta meg az eddig elé rakott feladatokat. Kiváncsian várom az utolsó fordulóban mivel rukkol elő. Kedvencem az " Oroszlán hal".MAKEUP UNIVERSE

Bár őt is a versenynek köszönhetően találtam meg és örülök, hogy rátaláltam. Egy nagyon jó blogot vezet tele sminkes tartalommal. Az eddigi összes versenymunkáját szeretem, mert elképesztő kreatívnak és látványosnak gondolom. Kedvencem a "Reptilián Jósnő".
SZABÓ HÉDI

Van egy kis elfogultság bennem, hiszen az egyik kedvenc youtuberemről van szó, mégis próbálom elfogultság nélkül nézni az eddigi teljesítményét. Nagyon kreatívan és egyedien alkotta meg az eddigi sminkeket, és érdekel, hogy az utolsó akadályt hogyan fogja megoldani. Kedvencem a " Tetmészet Istene"Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...