2017. június 6., kedd

REAL TECHNIQUES ECSET KOLLEKCIÓ

Sziasztok!A smink fanatikusok elengedhetetlen eszközei a smink ecsetek. Egyesek maradnak a mindig használatos daraboknál, így nincs szükségük sok ecsetre, míg mások - magamat is belesorolva - ecset mániákussá válnak. Sajnos ( vagy nem) de az első ecset készletem megvásárlása után nem bírtam leállni. Természetesen nem buzdítok senkit arra, hogy vegyen ezer meg egy ecsetet ez csak az én hülyeségem.

REAL TECHNIQUES CORE COLLECTION


Mielőtt ecsetvásárlása adjuk a fejünket érdemes rendesen körülnézni a piacon. Rengeteg előre összeállított ecsetkészletet lehet már kapni, ha valaki nem szeretné egyesével összevásárolni őket. Szerencsére már egyre több üzletben is lehet kapni jobb minőségű ecsetet, nem csak webáruházban.


Személyes kedvenc ecset márkám a már elég nagy népszerűségnek örvendő Real Techniques nevezetű amerikai márka.
Állatkísérlet mentes, csúcsminőségű, megfizetthető, valamint remek minőségűek anyagokból készülnek. Arctól kezdve a szemre való ecsetekig minden megtalálható náluk, sminszivacs, és már kapható az ecsettitító folyadékuk is. Náluk is vannak ecsetkészletek többféle is így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.Az ecsetek külsejéről is kell egy kis szót ejtenem, mert szerintem valami csodálatosak! Nem a megszokott fekete nyeles megoldást választották a tervezők, az ecsetek nyelei többféle színben vannak, rózsaszín, lila, narancssárga valamint a mostani kollekciójuk darabjai metál borítást kaptak ami rendkívül elegáns külsőt kölcsönöz az ecseteknek.Emellett eszméletlen puhák, és nagyon egyszerű velük dolgozni. Az áruk változó, szerintem ár-érték arányban jók, ha azt nézzük, hogy a Sigma ecsetek nem tudnak többet, mégis jóval drágábbak.

A termékek elérhetőek a NOTINO. HU  weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...