2017. június 30., péntek

SIMA LÁBAK EGYSZERŰEN A VEET-TEL

Sziasztok!


A nyár folyamán előkerülnek a rövidebb szoknyák és nadrágok, így ilyenkor több időt fektetünk abba, hogy lányaink mindig simák maradjanak. De van, hogy nincs túl sok időnk eltávolítani a szőrt, ilyenkor jól jöhet otthon vagy utazás során a Vért használatra kész hideggyanta szalagjai.


Sokan nyaralás előtt még elmennek gyantáztatni egyet vagy epilátorral végeznek a kellemetlen szőrszálakkal, azonban a nagy rohanásban néha nem jut erre idő. Ilyenkor érdemes beszerezni a VETT WAX STRIPS hideggyantáit, melyek több féle variánsban érhetők el. A cég gondolt azokra is, akiknek érzékeny a bőrük, így ezen termékeket érzékeny bőrön is egyaránt használhatók.
A hideggyanta szalagok alkalmazása nagyon egyszerű, csak össze kell dörzsölni a kezünk között ezeket a szalagokat, majd szétválasztani és felvinni a próblémás helyre, majd hirtelen lehúzni. Akinek erős szőrzetük van, azok inkább a márka meleggyanta változatát használják, teszt alapján elmondható, hogy a hideggyanta nem teljesen tünteti el az erős szőrzetet.


Akinek gyengébb és viszonylag hosszabb a szőrzete, annak nem lesz problémája a gyártással. Ráadásul a csomagban kapunk 2 db gyantázás utáni törlőkendőt is, így a gyantamaradványokat könnyedén eltávolíthatjuk. 

A termék elérhető több változatban a NOTINO.HU weboldalán !


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...