2017. június 10., szombat

SMINKTERMÉKEK KÉSŐN KELŐKNEK

Sziasztok!


Biztos megesett már veled is,hogy előző esti film,sorozat maraton,esetleg egy jó könyv miatt kicsit tovább maradtál ébren,mint tervezted. Az ilyen " ferde" esték után esélyesebb,hogy másnap az ébresztőt állandóan szundira nyomjuk,még pár perc édes pihenés reményében. Ám ez a kis lopott idő bizony a készülődésből megy el,szóval ilyenkor a sminkelési szokások is lerövidülnek. Ekkor készülnek az úgynevezett "no makeup" sminkek, azaz csak a legalapabb termékekhez nyúlunk.

Most megosztom veletek azokat a termékeket,amelyekkel ezt  a sminket rendkívül egyszerűen és gyorsan el tudjátok készíteni,és az összes terméket megtaláljátok a drogériák polcain. A termékek nagyja tesztelésre érkezett hozzám,többnek is feletébb örültem,ugyanis már korábban is kacsingattam feléjük.

1.KORREKTOR

Essence soft touch mousse concaler- 10 soft baige.Érdekes textúrája, ugyanis hab állagú korrektorral van dolgunk.


Könnyen felvihető, közepes fedésűnek mondanám, valamint ami számomra nagyon meglepő volt,hogy rendkívül világos a színe.


Két árnyalatban kapható egyépként.

2.CATRICE ALL AROUND CONTOURING PALETTE


Egy másik alternatíva. Szerintem senkinek nem kell bemutatnom a Catrice korrektorait,és egy palettában 5 szint?! Kérdem én, ki ne akarná?


Tökéletesen lehet velük kontúrozni,krémes állaguknak köszönhetően, és a már megszokott fedés társul hozzá.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2.PÚDER

RIMMEL LONDON STAY MATT POWDER


Ítt tartanék kiselőadást. Ez a termék nagyon jó, tartósan fixál,és árérték arányban is kiváló.

3.SZEMÖLDÖK

A Catrice újdonságok közül talán ez az egyik legnagyobb kedvencem.

Velvet Brow Powder Artist


Nagyon érdekes a termék, ugyanis egy szivacsos,applikátora hasonlító adagolója van, a másik oldalán pedig csak egy átlagos spirál kefe található.


Nagyon egyszerű vele dolgozni és az eredmény természetes, emellett gyorsan elkészíthető vele a szemöldök. Több árnyalatban is kapható.

4.AJAK

Egy gyors ajakszínezés még pont beleférhet a reggeli késésbe,de ilyenkor érdemesebb egy naturálisabb árnyalattal próbálkozni. Erre az alkalmakra tökéletes az Essence új matt kollekcióija 23- as darabja.


Már a matt jelzővel felkelteték az érdeklődésemet, matt rúzs pártiként, és szerencsére a tartósságát leszámitva egy rendkívül jó termék. Nem szárítja az ajkakat, egyedül az lehet kicsit zavaró,hogy naponta többször fel kell frissíteni a színt.

5.SZEMPILLASPIRÁL

A Catrice Glam&Doll szempillaspirálja


Imádom! Számomra tökéletes. Szépen lehet vele spirálozni,gumis rövid sörtékkel ellátott,enyhén hajlított keféjének köszönhetően.


Nem visz fel sok terméket,viszont inkább hosszabítja a pillákat. Ezt is bátran ajánlom mindenkinek.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...