2017. június 20., kedd

SZUPER KIEGÉSZÍTŐ A MINDENNAPOKRA

Sziasztok!


Emlékeztek mekkora divat volt a 90- es évek végén a Carrie Bradshaw nyaklánc? A Sex és New York sorozattal együtt kúszott be az életünkbe a főszereplőnője, Carrie feliratos nyaklánca is, amit aztán milliók kezdtek el hordani világszerte, természetesen ki-ki a saját nevével. Akkoriban nem lehetett nehéz dolga egy pasinak, elég volt csupán alaposan szemügyre vennie a kiszemelt hölgy dekoltázsát,és máris tudta a nevét! Biztos vannak ma is olyanok,akik előszeretettel viselik a nevüket a nyakukban, de talán jobb, ha meghagyjuk ezt a lehetőséget a kis házikedvenceinknek.


A CherrMe. Egy csepp ékszer.megálmodója cseppékszereket tervez Minazok számára, akik szeretik a különleges, egyedi tervezésű ékszereket és a "senki másnak nincs ilyen" életérzést. A CheerMe cseppékszereket nem lehet csak úgy leemelni a pláza valamelyik boltjának polcairól,mert ezek az ékszerek csakis megrendelésre, egyedi tervezés alapján készülnek! És, igen! Ezekre éppen várni is kell, általában két hetet,de higyétek el megéri!Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...