2017. július 8., szombat

A LEGKEDVELTEBB SMINKTERMÉK A M.A.C- TŐL

Sziasztok!Mióta beszippantott a sminkek világa,nálam toplistás helyet foglalnak el a M.A.C termékei,ezen belül is a rúzsok fogtak meg a legjobban. A M.A.C óriási termékpalletájának hírneve nagyját az ajakra használható termékeinek köszönheti: Tengernyi színválaszték és megannyi finish.
Személyes kedvencem a M.A.C LUSTRE


Mielőtt megvásároltam volna az első rúzsomat nagyon sokat gondolkodtam mégis melyik árnyalatot válasszam a sok közül, mert elég borsos ára van a termékeknek.Persze ha belegondolunk,a drogériáshoz képest mennyivel tud többet tartósságábban és minőségében is,akkor már teljesen más a helyzet. Összehasonlíthatatlan a drogériás rúzsokal! Ezek függőséget okoznak és még azokkal is megkedveltetik a viselését, akik korábban nem szerettek rúzsokat használni. Arról már nem is beszélve,hogy fantasztikus vanilía illata van az összesnek. Érdemes figyelni a limitált kollekciókat hiszen fantasztikus kincsekre lehet lelni bennük!
A termék elérhető a NOTINO. HU weboldalán több változatban!


1 megjegyzés:

blogoratti írta...

That looks really nice on you. Greetings!

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...