2017. július 16., vasárnap

BIZTONSÁGOS NAPOZÁS A NIVEÁVAL

Sziasztok!

Itt a kánikula, így muszáj beszélni a megfelelő napvédelemről. A Nivea már évek óta élen jár a naptejek gyártásában, így évről-évre egyre több újdonsággal jelentkezik a nyári hónapokban.

Szinte minden nő arra vágyik, hogy gyönyörű bronzos testtel térjen vissza a szabadságáról anélkül, hogy a bőre károsodna. Számukra hozta létre a Nivea a SUN PROCTECT& BRONZE  barnulást támogató nápolyi spray-ét, mely védi a bőrt a leégéstől és mellette segíti a barnulási folyamatot. A nápolyi az édesgyökér kivonattal aktiválja a bőr melanoma termelését, mely a barnulásért felelős. Az olaj áttetsző és vízálló is, így ha egész nap a vízben vagyunk, akkor is védelmet nyújt.


A termék 30 és 20 faktorszámú kiszerelésben kapható, spray formájában, így könnyedén felvehető a bőrre.

Ha már egy alapszínnel kezdjük a nyaralást, akkor érdemes a Protect & Moisture Hidratáló Naptejet használni 20-as faktorszámmal. A termék 400 ml-es kiszerelésben kapható, így az egész családnak védelmet nyújt a nyaralás alatt. A termék szintén vízálló, de csak 20 faktoros, így sűrűn kell vele lenni bőrt.

Ha érzékeny, világos bőrűnk van, akkor használjuk a PROTECT & SENSITIVE SPRAY FF50-ES fényvédő faktorú naptejet, mely erős védelmet nyújt a nap káros sugaraitól. A termék illatanyag és színezőanyag mentes, hogy ne irritálja az érzékeny bőrt. Természetesen ez a napvédőkrém is vízálló. Gyermekek bőrének védelmére is alkalmazható.Végezetül nem árt a szép barna bőrt hidratálni napozás után. Erre az egyik legjobb termék a NIVEA AFTER SUN. Napozás utáni zuhanyzás közbeni frissítő testápoló. Hidratáló, megnyugtatja a bőrt és felfrissíti a forró testét.Mind három termék elérhető a NOTINO .HU 

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...