2017. július 11., kedd

BUDAPEST MÁR DÉLKOREÁT IS MEGHÓDÍTOTTA

Sziasztok!

Az internet tele van olyan videókal és cikkekkel, melyek azt firtatják,hogy a földgolyó tőlünk távolabb eső területein mennyire nem ismerik az emberek Magyarországot,nem tudják behatárolni,de még csak kabaré sem tudják elhelyezni a térképen. Ez néha roppant szorakoztató,de legtöbbször csak szimplán lehangoló,így most kifejezetten örvendezhetünk,mivel az egyik legnevesebb Dél-Koreai sminkcég,az Etude House,egy Budapest ihlette kollekcióival rukkolt elő. Hátha ennek hatására többen csapják fel a térképet,hogy megnézzék,merre is található gyönyörű városunk.


Sajnos a márka nálunk nem olyan elterjedt,érdemes egy kis figyelmet szentelni neki ( és akár az egész ázsiai arcápolásnak és sminkeknek is egyben, melyek igaz merőben eltérnek az europai normáktól,ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül rosszak lennének). A csomagolás egyszerűbb,de mindegyiken valamilyen magyar látványosság,hidak és egyéb jellegzetes épületek piktogramja találhatóak.


A színek egyszerűen gyönyörűek! Három kategóriába vannak sorolva,így az áruk is kis eltérést mutat.1.Look at my eyes (gazdagon pigmentált, bársonyos árnyalatok)

2.Look at my eyes Café (selymes,puha, dramatikus színek)

3.Look at my eyes Jewel (fényes, csillogó színek)


A swatch-ok alapján rendkívül pigmentált és alap nélkül is remekül szuperálnak. Beszerzésük sajnos kicsit nehezebb,így a webáruházakat kell betámadni. At Etude House oldaláról is meg lehet rendelni,de Ebay-en is lehet találni megbízható eladókat,egy-egy gyöngyszem beszerzése érdekében.Nincsenek megjegyzések:

GARNIER BB KRÉM - TESZT

Sziasztok! A Garnier új termékében az alapozó előnyeit egyesíti a nappali hidratálókrémmel. Mindenek előtt 24 órán tartó hidratálást, C...