2017. július 3., hétfő

HAPPY BIRTHDAY ESSENCE COSMETICS

Sziasztok!


Idén ünnepli 15-ig születésnapját hazánk egyik legismertebb kozmetikai cégek, akik ennek apropójaként egy szuper hűségprogrammal készülnek minden kedves vásárlónak.


A hűségprogram két hónapon át fog tartani, mindenki részt vehet benne, aki 1200 forint felett vásárol bármilyen Essence terméket bármely Magyarországi üzletben. Vásárlást követően a blokkot meg kell tartani és regisztrálni kell az Essence applikációban. Ezt követően részt vehet a heti sorsolásokon. Emellett a program végén két fődíjat is sorsolnak több szerencsés között:


1.fődíj: 15 szerencsés játékos részt vehet egy zártkörű Essence smink napon, ahol profi sminkes segítségével megtanítják a sminkelés alapjait és ajándékcsomaggal is kedveskednek.


2.fődíj: a 20 legkreatívabb résztvevő meghívást kap egy zártkörű, exkluzív Essence születésnapi party, ahol első kézből ismerhetik meg az Essence őszi/ téli újdonságait.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...