2017. július 28., péntek

SZÍNES HAJBÓL MUTATÓS FRIZURA

Sziasztok!

Idén nyáron abszolút a színes hajzuhatagok trendje érvényesül, legyen az pasztell lila vagy rikító pink árnyalatokkal tarkítva. Viszont, ha csak lóg vagy fél van copfolva, elég unalmasan mutat, ezért pedig kár időt fektetni a színezés e!Sokak elégedetten hazatérnek a fodrásztól megújult, aztán ugyanis viselik hajukat, mint előtte és bele sem gondolnak, milyen menő frizurák kreálhatók akkor, ha hajunk nem egy színből áll! Ideje hát elővenni a fantáziát (vagy megnézni néhány YouTube videót) és tenni azért, hogy elég figyelmet kapjon a hajad!

HULLÁMOK

Csak néhány perc reggelente és sokkal másabb lesz majd az összkép. Ez a hajviselet főleg akkor fog nagyon jó választásnak bizonyulni, ha színes melír csíkjaid vannak, vagy pedig ombre stílusban kapott új árnyalatot a hajad. Az átmenet sokkal szebben érvényesül, ha lokniba rendezed őket!


VÍZESÉS FONAT

A világos hajszín gyönyörűen kiadja a fonat mintáját, egy színes frizura pedig annál inkább! Gyönyörűen körbefutó a fej körül, eltüntetni a hajat az arcunkból és olyan lesz majd, mintha fonott koronát viseljék! Sokszor talán úgy gondolja, nehéz kivitelezni, pedig az egyik legkönnyebb fonat típus és mégis lélegzetelállítóan mutat! Jó hír, hogy nem kell hozzá hátközépig érő frizura, már állig érő hosszúsából is tökéletesen kivitelezhető.


SPACE BUN

Ez megint azoknak ajánlott, akiknek ombre stílusban van megszínezve a haja vagy több színnel tarkított, mégpedig azért, mert így csak a két gombóc lesz színes a fejed tetején és ez pazarul mutat majd. Készítsd kicsit kócos fazonra! Miután elkészült a két konty és rögzíthetted, kicsit lazísd meg, 1-2 szálat akár teljesen ki is húzhatsz!


MASNI

Ha igazi csajos, sőt inkább kislányos verzióban készítenék el a napi frizurák, akkor készíts masnit a hajadból! Egyet vagy kettőt, teljes hajból vagy csak a copf tetejére, bárhogyan remekül mutat majd! Főként akkor, ha rózsaszínes árnyalatokban pompázik a hajad, olyan leszel majd, mint egy cukorka!


KONTYOK

Nem ám egyszerű, messy bun féle kontyok, hanem a csavart tincsekkel és fonatokkal feldobott verziók. Remekül mutat, ahogyan keverednek a színek, a tincsekkel vastagsága és a technika! Készítsétek a tarkó közelében hátulra vagy pedig oldalkontyként, mert így akár esküvőre is megállja a helyét.

Ti melyiket fogjátok kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

GARNIER BB KRÉM - TESZT

Sziasztok! A Garnier új termékében az alapozó előnyeit egyesíti a nappali hidratálókrémmel. Mindenek előtt 24 órán tartó hidratálást, C...