2017. július 20., csütörtök

TOP 5 ELENGEDHETETLEN KELLÉK A NYARALÁSHOZ

Sziasztok!Lassan elkezdődik a nyaralási szezon. Akár külföldön töltjük azt a jól megérdemelt pihenést, akár belföldön, vannak dolgok amiket mindenképp magunkkal kell vinnünk. Persze némelyik nagyon alapnak tűnhet, de a nagy készülődés közben könnyen elfelejthetődnek. Íme egy gyors lista amely segítségével megkönnyítik a nyaralás előtti kavalkádott.

NAPTEJ

Nagyon fontos, hiszen a nap nagyon veszélyes lehet a bőrre, és az öregedési folyamatokat is felgyorsítja. Akár komoly következményei is lehetnek, egy durvább leégésnek.


ALOE VERA GÉL

Ha megtörtént a baj érdemes rendesen kezelni. Igazából lényegtelen mennyire égett le a bőr, az aloe Vera gél tökéletes az égett bőr kezelésre, hiszen hűsíti a bőrt, emellett fertőtlenítő és a hámosodási folyamatokat is felgyorsítja.


HAJOLAJ

Egy kiadós medencét és, vagy megmártozás a tengerben remek szórakozás lehet, ám a haj már nem feltétlenül gondolja így. Ilyenkor én extra ápolást szeretek alkalmazni a hajamon, ezért a hajolaj, esetleg hajpakolás rendszeres társam utazáskor.


 TESTPERMET

Nyáron jobban preferálom a testpermeteket. Kellemes illatúak és még hűsítenek is. Kell ennél több?
RAGTAPASZ

Ha nem csak a parton sürgetjük magunkat, hanem felfedezzük a várost vagy egy jót kirándulunk, jól jöhet ha van nálunk ragtapasz. Főleg ha új a szandálunk, vagy cipőnk. Életmentő lehet.


Nincsenek megjegyzések:

GARNIER BB KRÉM - TESZT

Sziasztok! A Garnier új termékében az alapozó előnyeit egyesíti a nappali hidratálókrémmel. Mindenek előtt 24 órán tartó hidratálást, C...