2017. augusztus 1., kedd

MINDEN NAPRA EGY SZÁJFÉNY

Sziasztok!


Hamar a táskád legfontosabb kellékévé tud válni, ez a kis szájfény, amelynek ellenállhatatlan a színe és persze az illata.


A Juicy-k sikere, 2000 óta töretlen, amióta a Lancõm bevezette legeslegelső emblematikus ajakfényét. Az elmúlt évek során JUICY TUBES játszott már a színekkel, illatokkal és számtalanszor megújult külsővel jelentkezett. A JUICY TUBES számára a szín, maga a játék és az élet a képzelet szárnyalása. A 2012 nyarára tervezett vadonatúj variáció megerősíti ezt a filózófiát: óra a szabadelvű sérthet és az élet élvezetéhez. A felhőtlen öröm világa.


Az nyári újdonságok az édesen cuki dizájnú tubes-ok, melyek az érzelmekre ható ellenállhatatlan illattal rendelkeznek ráadásul jut a hét minden napjára egy szín és egy külön illat! Hétfőtől-péntekig egy-egy magabiztosságot sugalló élénk szín a munkába, míg hétvégén a kikapcsolódásé és az érzékelés a főszerep a lágy, rózsás árnyalatokkal!


 Két kedvencem a hétfő és a szerda

Hétfő,: egy pillanat reggeli boldogság
Mint a frissen facsart grapefruit juice, amely energiával tölti meg az új hetet. A " Rockin Grapefruit" egy igazán energikus reggeli íz!

Szerda: gyermekkori emlékek
A hét közepére el kell már egy csábító, ugyanakkor erőt adó cseresznyés pite ízvilág.


Mind a hét árnyalatú termék elérhető NOTINO.HU weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...