2017. augusztus 5., szombat

TOP 5 FESTIVAL MAKEUP

Sziasztok!

Az idei fesztiválszezon sminkelés tekintetében igen jó, hiszen az idei nyár roppant színes és változatos. Szinte bármi jónak ígérkezik, hiszen a sötét árnyalatoktól kezdve a natúr színeket minden követi a nyári divatot. Akár csillogást, akár lehet matt. Nagyban zajlanak a különböző fesztiválok, ezért ha valami jót szeretnénk csinálni a sminkünkkel akkor érdemes az interneten inspirálódni. Most öt sminket mutatok meg, amelyek remek inspirációt tudunk nyújtani annak aki még bajban van, hogy hogy is kéne neki állni elkészíteni a tökéletes fesztivál sminket.

1.

A fesztivál sminkek egyik legegyszerűbb választása, hiszen könnyen elkészíthető és látványos.


2.

Highliter mániások kezeket fel! Egy kis csillám és glitter csodákra képes.


3.

A színes sminkek a hétköznapok folyamán el vannak nyomva, így egy-egy fesztivál alkalmával bátran használjuk élénk színeket.4.

Víz crease rengeteg színnel és csillámmal. Bár nem a legegyszerűbb smink, de ha szépen el tudjuk készíteni nagyon látványos és tökéletes fesztiváli smink lesz belőle.5.

A tipikus"egyszerű, de nagyszerű" mondás jellemzi ezt a sminket. Egy egyszerű tud, ám bátran használjuk bármilyen színt, hagyjuk a feketét az unalmas hétköznapokra.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...